![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sosyal medya fenomeni Danla Bilic’den, Enes Batur hayranlarını şoke edecek iddia! Bilic UçanKuş TV muhabiri Onur Üçkarışoğlu’na verdiği özel röportajda ‘’Enes Batur bana aşık!’’ dedi! Sosyal medya fenomeni Danla Bilic’den şoke edecek itiraflar geldi. Bilic, UçanKuş TV muhabiri Onur Üçkarışoğlu’na vermiş olduğu özel röportajda Enes Batur’un kendisine aşık olduğunu iddia etti. Bilic, ‘’Enes Baturda reddedilmişlik sendromu var, reddedilen bir erkek bu psikolojiye giriyor. Enes yıllardır benim tarafımdan reddedilmiş bir erkek ve benden hoşlanıyor. Enes Batur bana aşık ve benden cevap alamıyor hak veriyorum ben olsam bende bana aşık olurdum’’ ifadelerini kullandı! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 2
________________ Her şeyin farkında olmak baya ağır bir yük.. Konu Rima tarafından (28 Ekim 2020 Saat 12:54 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Bi tükenin be 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Bizene asıksa tombiş? Iki mal kaybı mı diyelim?
________________ | |
| |
| | #4 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
bende sana aşık olurdum ahsjs
________________ Her şeyin farkında olmak baya ağır bir yük.. | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
Takipçi mi kasmaya çalışıyosun yoğğsaa?
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | ||
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
________________ Her şeyin farkında olmak baya ağır bir yük.. | ||
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | ||
| |
| | #8 |
| Storye reklam teklifi yaptım enese 30 bin lira istedi o günden beridir sevmiyorum keratayı :siritan: | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |