![]() |
| |
| | #1 |
![]() Merhaba Saygıdeğer IRCRehberi.Net kullanıcıları ; Egleneceginizi ve Begeneceginizi umdugumuz Yeni bir yarisma ile karsinizdayiz. Yarismamizin Konusu " Yesilcam Replikleri " Icerik olarak Unutulmadigini Dusundugunuz/unutamadiginiz /en sevdiginiz / Replikler ile katilim sagliyorsunuz. Katilacaginiz Repligi bana ( Ruyanur nickine) PM (ozel mesaj) ile iletebilirsiniz. Repligin Hangi Filme ait oldugunu Belirtmeniz gerekmektedir. Replikleriniz isimleriniz belirtilmeden Anket oylamasina sunulacaktir Asagida ornek Replikler ; * " Elini Tuttum sicacikti; yuregi elimdeymis gibi ." - (Selvi Boylum Alyazmalim) *Veya* *" Insanin asagilik bir ihanetin sebebi olmak disinda hicbir anlami katlanilir gibi " -Bulanti) *** Yarisma Odulumuz Oylama sonucunda en cok oy alan uyemize "Yarisma Birincisi " ranki ile 500 rep odulu verilecektir.*** Katilim Tarihi bugunden itibaren baslamis bulunuyor :25.10.2020 Son Katilim tarihi : 10.11.2020 *** Katilimda bulunacak uyelerimize simdiden basarilar Dileriz. IRCRehberi.Net ![]() 👍 6
________________ “ Kalbini bilen, dilini anlar. Fazla kelam harflere zulümdür.” 🌸 Konu Ruyanur tarafından (25 Ekim 2020 Saat 20:32 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Güzel ve eğlenceli bir yarışma olacağını düşünüyorum, şimdiden herkese kolaylıklar gelsin. 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| Yeni fikirler, yeni yarışmalar güzel replikler ortaya çıkacak. Emeğine sağlık Ruyanur. Katılacak olanlara başarılar. 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Bidaha hicbir yarismaya katılmıcam nasılsa sonuclanmiyür. Katılanlara beklerken basarılar dilerim.
________________ | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
onceki yarismamizda yeterli katilim saglanmadigindan oylama anketi acilamayacagindan dolayi yarismamiz sonlandirildi. Bu yarsima da muhakkat seni bekliyoruz :) 👍 3
________________ “ Kalbini bilen, dilini anlar. Fazla kelam harflere zulümdür.” 🌸 | ||
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
Sen katılmazsan küseriz 👍 1
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | ||
| |
| | #7 |
| Ama katıldıklarim hep iptal ediliyor :( kalbim kırıldı iptal edilen yarismada galibiyet benim hakkimdi sjssj 👍 1
________________ | |
| |
| | #8 |
| İşte beklediğim yarışma güzel olucak, katılacak arkadaşlara başarılar dilerim.. 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| Güzel düşünülmüş. Katılım gösterecek herkese başarılar dilerim. 👍 1
________________ . | |
| |
| | #10 |
| Bu yarışmaya katılırım işte ![]() Katılacak arkadaşlara başarılar diliyorum ;gul 👍 1
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |