![]() |
| |
| | #1 |
| Keşke bir güneş olsaydım, doğsaydım Akşam olduğunda batmaya razıyım Bir tek yaprak olsaydım sapsarı, kupkuru Var gücüyle tutunduğum dalda, sonbaharda düşmeye razıyım Koca gövdeli yemyeşil, mis kokulu Etrafındaki her şeyi gölgesiyle kucaklayan Heybetli bir ağaç olsaydım Sonrasında düşüncesizce kesilmeye bile razıyım Keşke bir bulut olsaydım Oradan oraya giden, istediği her şekle giren, Çok yükseklerde gezen bir bulut olsaydım Zamanı geldiğinde dağılmaya razıyım Gökyüzünden toprağa düşen Bütün nimetleri yeşerten, bolluk bereket getiren İnsanoğluna su olan bir yağmur damlası olsaydım Yağsaydım keşke. Tek bir taşın, bir karış toprağın üzerinde, Yeni doğmuş bir bebeğin süt kokulu gıdısında en masum yerde kurumaya razıyım. Alinti 👍 5
________________ Adam oLmak Bir Gruba DahiL oLmak DeğiL.. Bir Duruşa Sahip oLmaktir... | |
| |
| | #2 |
| emegine saglik 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #3 |
| İnsani insan yapan önüne koyulan sifattir. Ve bu sifat ikiye ayrılır. iyi ya da kötü. İnsanı insanlığından utandıranlar olsa da var olmaya devam ederek umut olan iyi insanlardan olalım. Emeginize sağlık. 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Ah abicim ne güzel yazıyorsun. Emeğine, kalemine sağlık 👍 1
________________ . | |
| |
| | #5 |
| Yüreğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #6 |
| Emeğinize sağlık. 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Emegine Saglık.. 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Emegine Saglik
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #9 |