![]() |
| mIRC Scripting Programları mIRC Scripting de gerekli olan yan programlara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Selam Arkadaslar Hayırlı Gunler Mırc Yaptırmak İstiyorum Sadece Bana Ozel Olacak Ve Mırc Üzerinde Bıraz İsteklerim Vardır Yardımcı Olabılıcek Varsa Özelden Bana Ulasabilirler Şimdiden İlginiz İcin Tesekkür Ederim. 👍 3 | |
| |
| | #2 |
Ahh Bee Keşke Yapabilsemm Coderliğee Gerçekten Merakım Varr 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| inş bulursun..
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #4 |
| İnşallah bulursun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ . | |
| |
| | #5 |
| Aradığınızı bulmanız dileğiyle | |
| |
| | #6 |
| ne gibi istekler konuya yazsaydınız keşke illaki herkezler birşeyler yapmaya çalışırdı parça parça toplardın yavaş yavaş mircini
________________ Ateş Seni Çağırıyor Namaz Kıl | |
| |
| | #7 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Selam Technic nickli bir Arkadas var kisiye ozel miRC yapiyor Görüş istersen. irc.diyoki.net admin 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Bence bir düz mirc indir çeşitli oddonlar zaten var çogu yerde kafana göre editle gerek yok yani dünya kadar para vermene diye düşünüyorum yinede sen bilirsin ben sadece sana şık söyledim kolay gelsin
________________ нєяşєуιη, zαмαηı ναя; уαşαмαηıη, ѕєνмєηιη, нαттα öℓмєηιη вιℓє.. | |
| |
| | #9 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
var ama şu sıralar yoğundur bir görüş derim.
________________ UYUŞTURUCU SATAN GİTSİN ANASINI SATSIN! | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |