IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
2Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen Siyahizm
  • 1 Gönderen INFLaMeS

Seçenekler Stil
Alt 22 Ekim 2020, 13:10   #1
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ermenistan Kamu Radyosu Serdar Ortaç'ı öldürdü

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ermenistan için yayın yapan bir sitede 'öldürülen Azerbaycan askerlerinin sayısı' başlıklı haberde, popçu Serdar Ortaç'ın fotoğrafı kullanıldı.

Geçitğimiz günlerde Etiler'de görüntülenen Serdar Ortaç, Azerbaycan’a saldıran Ermenistan yöneticilerini topa tuttu.

"ÇAĞIRIRLARSA GİDERİM"

Çok üzüldüğünü hatta çağırılarsa Azerbaycan için savaşacağını söyleyen Ortaç, “Bunlar bebekleri öldürmüş adamlar. Ermenistan’ı yönetenler ruh hastası!” demişti.

Ortaç, bugün de başka bir Ermenistan haberiyle gündeme geldi. Ermenistan Kamu Radyosu, çatışmalarla ilgili haberlere yer verirken skandal bir yanlışa imza attı.

SERDAR ORTAÇ'IN FOTOĞRAFI KULLANILDI

11 dilde yayın yapan radyonun Türkçe sitesi ‘Günlere göre öldürülen Azerbaycan askerlerinin sayısı’ başlıklı haberinde, Serdar Ortaç'ın fotoğrafını kullandı.

Fotoğrafta, 178’inci Piyade Er Eğitim Alayı’nda bedelli askerlik yapan Serdar Ortaç ile Kaan Girgin yer alıyor.

ÖNCE HAPİS SONRA BEDELLİ

Hapisten çıkan Serdar Ortaç, daha sonra askerliğini Sivas 5'inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı 178'inci Piyade Er Eğitim Alayı'nda bedelli olarak yaptı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
👍 1

Alt 22 Ekim 2020, 13:15   #2

Sana her şey müstehaktır.

Yazar demiş ki sonra;

''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi.
Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.''

Alt 22 Ekim 2020, 15:57   #3

Azerbeycan icin askere giderim diyen serdar ortac bi donem asker kacagiydi ve bedelli yapti askerligini len kendi ulkesine faydasi olmayan baskasina ne faydasi dokunur suriyelilerden ne farkin var serdar ortac onlar da ulkesini birakip kacmadi mi:))

👍 1

Ermenistan Kamu Radyosu Serdar Ortaç'ı öldürdü

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)