![]() |
| | #1 |
| Başsavcılık, şiddet olayını önlemek isterken katil olan Kadir Şeker'in yargılandığı davada, haksız tahrik indiriminin en üst sınırdan uygulanmasını talep etti. Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 14 Ekim'de görülen karar duruşmasında savcı tekrarladığı mütalaasında, Şeker'in "haksız tahrik altında kasten adam öldürme" suçundan cezalandırılmasını ve haksız tahrik indiriminin en üst seviyeden uygulanmasını talep etmişti. 12 YIL 6 AY HAPİS CEZASI VERİLDİ Mahkeme ise Şeker'in "kasten adam öldürme" suçundan müebbet hapisle cezalandırılmasına, cezanın haksız tahrik indirimiyle 15 yıla, iyi hal indirimiyle de 12 yıl 6 aya düşürülmesine karar vermişti. BAŞSAVCILIK'TAN KARARA İTİRAZ Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, dosya kapsamı, deliller ve olayın oluş şekli değerlendirildiğinde Şeker'e verilen haksız tahrik indiriminin en üst sınırdan uygulanması gerektiği talebiyle Konya Bölge Adliye Mahkemesi'ne itirazda bulundu. İtiraz, üst mahkeme tarafından değerlendirilecek. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Biz türk erkegi olarak centilmeniz tabiki herkez için söylenmesede orada yardıma ihtiyacı olan bayan yada bay veya çocuk da olabilirdi biz bu verilen cezalardan anlaşılan şudur göemezdenmi gelmek gerekirdi orada bir devlet memuruda olabilirdi yardım etmek isteyen onun başınada gelebilirdi bu olay yani demem şuki Biri kenarda ölüyorsa kaderine razımı olmalı şu hayvanlara verilen deger kadar biraz da insanlara verelim bu kadar adaletsiz olmayalım duyarlı olalım duyarlı olmakta suç yazık bu günahı olmayan insanlara verilen suçlara 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Çicek gibi cocuk ya iceride solup gidecek bir pc yuzunden...Vatandaş bu karar sayesinde kadinı sokak ortasında dövseler dahi savunmaması gerektiğini ögrendi...
________________ | |
| |
| | #4 |
| adaletiniz batsin
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #5 |
| Neredeyse her gün o parkın yanından geçiyorum o kadın bende olabilirdim ; sizler de olabilirdiniz. Artık geçerken biri bana saldırsa kimse dur demeyeceği için teşekkürler adalet !
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |