![]() |
| | #1 |
| kimi zaman dilinizde bir şarkı ıslanır. melodisi, dudaklarınızdan damarlarına doğru işledikçe, o şarkıyı ilk dinlediğiniz andaki yaşamışlıklarınıza doğru hüzünlü bir yolculuk yapar, bütün benliğinizle o günlere gidersiniz. güzel anılar gibi hüzünlü, hüzünlü şarkılar gibi güzel anılarınızı duyumsarsınız. sizde derin ağrılar bırakan o şarkıyı ne zaman nerede dinlerseniz dinleyin, aklınıza o gün ki yaptıklarınız gelir. her şarkının ayrı bir hikayesi vardır sizde. kimisi mutlu anlarınızı hatırlatır, kimisi hüzünbazdır. gün batımı bir banktaydık. iki kulaç ötede martılar vardı, gökyüzü kendini ikiye bölecekti, çünkü iki kişiydik, dersiniz. içlenirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu şarkı beni çok etkiledi: / hepimiz farklı durumlardan ve hikayelerden geçsek bile, hepimizin aynı acıyı ve pişmanlığı hissettiğimizi düşünüyorum, çok acıtıyor :( --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- yaşanıldığı an dünyanın en kötü şeyi başınıza gelmiş gibi hissettiğiniz, sonraları üzerinden yıllar geçince gülümseyerek hatırladığınız şeyler vardır.. işte böyle durumlarda siz şarkıları değil de şarkılar sizi bulur.. algıda seçicilik açılır, o an ki depresif halinize en uygun ne varsa, o olur hep kulağınızda.. hayata fon müziği yapmışsınızdır.. lise bir, çocukluktan çıkmanın heyecanı, yeni ortam yeni arkadaşlar.. herşey bal herşey muhteşem.. sonra o; aşık oluyorum eyvah!.. böyle birşey mi bu? kalbim ne kadar hızlı çarpıyor, midem de bulanıyor, nooldu bitmek bilmeyen iştahıma? nereye kayboldu?, geceleri neden uyanıyorum bu kadar çok? sabah olsa hemen, onu görsem, ellerim mi titriyor?.. ''ah bu başıma gelen nedir bilmiyorum ama cok korkuyorum kurtar beni tanrım içim yanıyor ona tutuluyorum kurtar beni bilirsin aşık olmaktan korkuyorum.'' ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- hatırlanan her şarkı içinde bir an taşır zaten. unutuluş adınla başlar ve şarkılarınla sona erer diye boşuna dememişler. i want to know what love is alinti 👍 2
________________ bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |