![]() |
| | #1 |
| 3 yaşındaki çocuğun cinsel istismar sonucu öldüğü iddia edildi. ![]() ![]() kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. Konu Bade tarafından (28 Ekim 2020 Saat 12:55 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Insanlığı kaybetmiş Insan süretinde yaratıklar bu Ülkeden defolup gitmeli. | |
| |
| | #3 |
| Allahımm :( | |
| |
| | #4 |
| Allah belalarini versin dahada bisey demiycem.Korkar olduk haberlerii izlemekden.Kansizlar | |
| |
| | #5 |
| Serefsiz pç senin gibileri görmeye,duymaya,okumaya tahammulum kalmadı kısasa kısas sart abi şart...Benim vergimle o ............... cocuklarini icerde beslemeyin vebaldir bu... 👍 1
________________ | |
| |
| | #6 |
| Bir evladın yüzü gülerken 100"lerce evlatlar bebekler çocuklar melek olup gidiyor, Bizlerin geleceği bizlerin umudu olan evlatlara yapılan bu alçakça iğrenç olaylara karşı artık biri lütfen dur desin, tecavüze ugrayan ve bugün ruhunu teslim eden minik bebeğin hakkını kim savunacak cezaevlerine atarak ömür boyu 4 duvar arasında kalarak, yedirerek'mi beseleyerek'mi hakkını savunacak bu devlet. Idam getirin insanlar azıtmadan o parmağı kesip atın kangrene dönmeden bu dünyada besleyerek adalet olmaz o şeref ahlak yoksunları yaradana teslim ederek hak gercek adalet meclisine yollayarak idam edilmesini istiyoruz daha fazla evlatlar kadınlar çocuklar ölmesin haksız yere öldürülen onca geride gözü yaşlı bırakılan aileler daha fazla acı çekmesin. O darağacında asılarak herkez şahit olsun ki kim kalkışırsa bu iğrençliğe onların sonu işte orası diyen bir devlet millet olmamız gerek. Artık bir son verin bu iğrenç olaylara daha kaç çan gidecek , Geregini yapın Tecavüzcülere / Vatan hayinlerine. Besleme ey Devletim geleceğimiz tek tek melek olup gidiyor minik bedenler toprak oluyor, analar toprak oluyor, genç fidanlar kadın/erkek kadersizce toprak oluyor. | |
| |
| | #7 |
| Serefsiz pç senin gibileri görmeye,duymaya,okumaya tahammulum kalmadı kısasa kısas sart abi şart...Benim vergimle o ............... cocuklarini icerde beslemeyin vebaldir bu... Yineliyorum o pc orda benim vergimle besleniyor... Sizin adaletinizi...
________________ | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |