![]() |
| | #1 |
| Evet sevgili arkadaşlar 1 hafta boyunca tartışacağımız bir konuyla geldim size her hafta yeni bir konuyla devam edecek bu sorular.. ![]() ![]() Online bir sürü oyun mevcut. Ben çok bilmem oynamıyorum da hatta bu konuda baya yeteneksizim:) Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz oyunlar bağımlılık yapar mı ? | |
| |
| | #2 |
| bence oldukça yapıyor hele birde arkadaş ortamı yakalarsa insanlar bu sefer reeli bırakıp sürekli oraya yöneliyorlar aynı mirc gibi işte :)
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
Evet yapıyor. | |
| |
| | #4 |
| Evet yapıyor maalesef, ama ben uzağım böyle şeylere
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #5 |
| 7 sene ogame oynadım . yapıyor sanırım
________________ Sayonaraaa.. | |
| |
| | #6 |
| 14 yaşındaki mustafa bilgisayar balında oyun oynarken öldü... 13 yaşındaki hakan bilgisayar basında oyun oynarken öldü... Bilgisayarda 50 saat oyun oynadı öldü... 22 gün bilgisayar basında oyun oynadı odasında ölü bulundu... 19 saat bilgisayar basında kaldı oyun oynarken öldü... Bilgisayar başında oyun oynarken beyin felci geçirdi... Arama yaptıgımda cıkan haber başlıklarından sadece birkac tanesi bunlar, fazla söze gerek yok cevap çok açık. Diyeceklerim bu kadar... Teşekkürler
________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... | |
| |
| | #7 |
| Aşırı bağımlılık yapıyor hemde.. Bi önem klansavaşları oynuyodum.. Gece yarısı saat kurar uykumdan kalkar asker yollardım. Bi akşam köylerime operasyon vardı. 7'de işten gelip pc başından sabah 7'ye kadar kalkmadım ve hiç uyumadan işe gitmiştim. Ne salakmışım be.
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |