IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
13Beğeni(ler)
  • 8 Gönderen SerdaR
  • 1 Gönderen Rima
  • 1 Gönderen Reyhan
  • 2 Gönderen SerdaR
  • 1 Gönderen oMeN

Makale Ayarları Stil
Alt
SerdaR Editör
Rüzgar Esti Dal Kırıldı..
SerdaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Vedaları pek sevmem ama gidiyorum..
yazan SerdaR 30 Eylül 2020, 14:31

Vedaları pek sevmem ama geçenlerde demiştim.. Kendine iyi bak bir veda cümlesidir.. Bir süre aranızdan ayrılıyorum, tabi bu fazla sürmeyecek bir ayrılık, güzel dostluklar ve sizin gibi karakterli insanlar tanıdığım için çok mutluyum bundan hiç şüphem yok.. Her ne kadar uzakta olsak nerede yaşadığımızı bilmesekte sizleri tanıdığıma cidden çok memnun kaldım.. Öncelikle @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] sana çok teşekkür ederim bende çok hakkın var güzel dostum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım sizlere de çok teşekkür ederim her konunun başlığında güzel yorumlarınız için. Umarım bu veda fazla uzun sürmez ve tekrar aranıza en kısa zamanda dönmek nasip olur.. Sağlıcakla kalın.. Allah'a emanet olun.. Her şey gönlünüzce olsun.. En güzele emanetsiniz..
👍 8

Yorumlar

Alt 30 Eylül 2020, 14:33   #2
"Mizantrop"
Rima - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hım hayırlısı olsun en kısa, zamanda tekrar aramıza dönmeniz dileğiyle. Allah'a emanet ol kendine iyi bak inşallah :)

👍 1

.

Alt 30 Eylül 2020, 14:34   #3
𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚 ✨
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Estağfurullah can dost. Ben kendim gibi davranıyorum ekstra bir şey yok o senin güzel görüşün. Bu süreyi fazla uzatmadan aramıza döneceğinden eminim ve bekliyorum. Helal olsun hakkım varsa da ;gul

👍 1

vâki olanda hayr vardir. .

Alt 30 Eylül 2020, 14:43   #4
Rüzgar Esti Dal Kırıldı..
SerdaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Rima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hım hayırlısı olsun en kısa, zamanda tekrar aramıza dönmeniz dileğiyle. Allah'a emanet ol kendine iyi bak inşallah :)
Çok teşekkür ederim inşAllah en kısa zamanda (:

Alıntı:
Reyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Estağfurullah can dost. Ben kendim gibi davranıyorum ekstra bir şey yok o senin güzel görüşün. Bu süreyi fazla uzatmadan aramıza döneceğinden eminim ve bekliyorum. Helal olsun hakkım varsa da ;gul
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] yerin bende bambaşka dostum can bilidğim eyvAllah en kısa zamanda inşAllah benden yana da helal olsun.. (:

👍 2

Alt 30 Eylül 2020, 17:40   #5
✰ ÖzeL..
oMeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

En kısa sürede dönmen dileğiyle kardeşim

👍 1

Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive..

Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)