![]() |
| | #1 |
![]() Merhaba Saygıdeğer İRCRehberi.Net Kullanıcıları; IR-Haftanın Konuğu 31.Hafta Oylamasının kazananı @gelirkenekmekal olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz. Haftanın konuğunu rencide edici rahatsız edici, özel hayatını fazla sorgulayan veya aşağılayan soruların sorulması KESİNLİKLE yasaktır. Önceden sorulmuş soruları sormamaya ve soru limit sayısının en fazla 10 adet olmasına özen gösteriniz. Haftanın konuğu istemediği sorulara cevap vermek zorunda değildir. Konumuz 27.09.2020 tarihine kadar açık kalacaktır... 👍 5
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #2 |
| Tebrik ederim Geleceğim ;*
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #3 |
| tebrikleeer
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #4 |
| Hakkımdaki düşüncelerini yazarmısın ? 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Tebrikler uğruycam yine :) 👍 1
________________ . | |
| |
| | #6 |
| teşekkürlerrr kızlaaarr @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
a 👍 1
________________ Fikrim özgürdür hiç kimsenin yatmaz altına Konuşmak zorundayız, darda kalma pahasına | |
| |
| | #7 |
| sen iyi bir insan ama biraz hiperaktifsin
________________ Fikrim özgürdür hiç kimsenin yatmaz altına Konuşmak zorundayız, darda kalma pahasına | |
| |
| | #8 |
| eveeet. öncelikle benim damla'daki karşılığım nedir? nasıl bilirsin beni? 👍 1
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
yılmaz benim gözümde çocuğumu sever gibi sevdiğim çok değer verdiğim aşırı kaliteli bir insan aşırı kültürlü saygılı bilgili verimli bir arkadaş 👍 1
________________ Fikrim özgürdür hiç kimsenin yatmaz altına Konuşmak zorundayız, darda kalma pahasına | ||
| |
| | #10 |
| Uzun sürmeden ve unutmadan hemen geleyim dedim :) 1. Öncelikle seni kısaca tanıyabilme şansımız var mı acaba? 2. Nick'inin senin için özel bir anlamı var mı? Neden bu nick? 3. Çocukluğun ile ilgili en çok özlediğin şey neydi? 4. Senin için olmazsa olmaz asla vazgeçmem dediğin şeyler neler? 5. Gerçekten büyüdüğünü hangi yaştayken hissettin. 6. Hobilerin ve Fobilerin var mı? Varsa neler? Şimdilik bu kadar 👍 1
________________ . | |
| |
| Kilitli |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |