![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| Kaan Yıldırım, Hadise'yi takipten çıkardı İki ünlü isim aşklarını dolu dizgin yaşarken, bir anda Kaan Yıldırımın Hadiseyi takipten çıkarması akılları karıştırdı. İlk akla gelen ayrılık mı soruları gündeme geldi. ![]() Aşklarını bir süre gözlerden uzak yaşayan Hadise ve Kaan Yıldırım aşkı doludizgin devam ediyor. Ünlü çiftin sosyal medya paylaşımlarını görenler hayran kalıyor. Bu yılın sürpriz aşklarından olan Hadise ve Kaan Yıldırım çiftinden şaşırtacak bir hamle geldi. Kaan Yıldırım, sevgilisi Hadise'yi Instagram hesabından takibi bıraktı. Akıllara ise "Reklam mı" yoksa "Ayrılık mı" sorularını getirdi. Çiftten bu hamleye ilişkin henüz bir açıklama gelmedi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] - | |
| |
| | #2 |
| Cemalcan Danla'yı takipten çıkınca Danla'nın gündem mi olmaya çalışıyosun :p yazması gibi bişeydir bu bence arada yapıyorlar ;d
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #3 |
| Bence her ikiside heveslerini aldılar buraya kadarmış | |
| |
| | #4 |
| NE alakaysa sbhshshshhshshshshshshshhshshshhsbshshshhshshshsbb shs Konu Tweety tarafından (23 Kasım 2020 Saat 17:55 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #5 |
| Ünlüleri anlamıyorum zaten ayrılınca, küsücünce ergen gibi takipten çıkarıyorlar birbirlerini
________________ . | |
| |
| | #6 |
| tÖVBE YARABBİM ÇOK YAKISIKLI YA KAAN SKJDHFDLSKDJHFD | |
| |
| | #7 |
| İlişki tazelemek istemişlerdir.
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #8 |
| Hadise yi ben de takipten çıkarmıştım geçen ay 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| ayyy kavga mı etmişlerrr
________________ Fikrim özgürdür hiç kimsenin yatmaz altına Konuşmak zorundayız, darda kalma pahasına | |
| |
| | #10 |
| Takibe alması hataydı ;d
________________ Her şeyin farkında olmak baya ağır bir yük.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |