![]() |
| | #1 |
| hasretine tutsuler yakıyorum yokluğunda, belki de yetinmeyi öğrenmeliyim artık. yine de varlıgında yokluğunu yaşamak canımı yakıyor. sevgine oruç tutuyorum, tekrar bedenıme donersın diye ama uzaktasın çok uzakta. hayallerimde yer açıyorum sana ve sana dair yaşanmışlıklara. konuşamıyorum ve seni seviyoruma verilebilecek cevaplar arıyorum şarkı sözlerinde. bana seni sevmeyi öğretti karmasık cumlelere yukluyorum anlamına, ve bana asık olmanı ıstemıyorum demen korkutuyor benı. belkide yanlıs bir oykudeyımdir evet evet yanlıs bir oykudeyim benı yeniden yaz sevgili. uzakda olmayan bir oykunun içerisine yerleştir benı, beni al içine tekrar yoksa hasretinle yaptıgım tango hiç bitmeyecek. sanırım ben bırını oldurmekteyım engelle bu cinayeti sevgili, yoksa tum kalbim kirli kana bulanacak. hadi yaklaş bana ve beni içine al tekrar. tum mesafeler yaklaşsın yoksa bu cinayet hiç bitmeyecek ve sen hep uzaktaki sevgili olacaksın. bırak bıtsın artık bu şarkı. sen benim gönlümde oldukça, yemen'de de olsan benim yanımdasın. eğer sen benim gönlümde değilsen, yanımda da olsan yemen'de sayılırsın. alinti 👍 6
________________ bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |