![]() |
| | #1 |
| Ümit besenle tanıştım küçük yaşımda , teyzemin düğününde öyle foto bile cektirmisim. Pasta neden yemiyorsunuz demiştim.;v6 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #2 |
| okadar çok varki anlat anlat bitmez.
________________ | |
| |
| | #3 |
| 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #4 |
| sefkat tepedeki merve akaydın arkadasla mevlanın orda gezerken dizi setine mı gıdıyodu artık napıyosa işte orda gördük manyak gıbı yanına kostuk ALLAhım nasıl kötü bı ergenlıktı bu ya nolur fotograf cekınelım güldü falan boyle foto cekındık bırde ahmet batmanla foto cekındım no309 dızısının yakısıklı oyuncusu murat tavlı ıle bıde fghdkfbgfhdj murat tavlıyla kıtap hakkında bıraz konustuk bırde fotograf cekındık cok guzel bı duygu sırada mırac cagrı aktas olcak ins bakalım 👍 2
________________ I can't create a miracle but I always try | |
| |
| | #5 |
| Radyo yayınında Yeliz bana şarkı söylemişti keske söyletmeseydi :/ 👍 2
________________ ~Iyi Niyetiniz Bile Kötü. | |
| |
| | #6 |
| adamin adini hatirlamiyorum bi dizide oynuyodu. arkadasla istanbulda gezerken karsidan geliyodu. „aa senin izledigin dizide ki adam degil mi bu?“ dedim „yok be sacmalama“ felanlar. almanca konusuyoruz ama. adam yaklasti „evet o benim.“ dedi güldü göz kirpti yanimizdan gecti. arkadasim bön bön bakakaldiydi. unutmam 👍 3
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #7 |
| Erdal Erzincan ile, Bağlama Eğitimim. 👍 2
________________ ![]() "Şimdi açsam pencereyi de beklesem. Sen gelsen. Olmaz ya hani geliversen. Hiç bir şey sormasan. Hiç bir şey söylemesen. Sussam... Sussan... Sussak...'' #cemalsüreyya | |
| |
| | #8 |
| Sinan Çalışkanoğlu ile tanışmıştım arkadaşımın kınasına gelmişti ;d Ne alaka bende içiyorum, oynuyorum falan dedim "Hades" gelmiş kafam güzel oldu sandım Baya güldü bana tanıştık sonra kahve içmiştik ;d Arkadaşlığımız kahveden sonra bitti ama olsun ahahh ;d 👍 2
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #9 |
| İlber Ortaylı ile güzel bir seminerde. 👍 1
________________ Est sularus oth mithas. | |
| |
| | #10 |
| Ali Kınık ile çay içtim. Kenan İmirzalioğlu ve Selçuk Yöntem ile Deliyürek dizi setinde yemek yedim. Bir çok kişi için ünlü değildir ama askerde Aydoğan Aydın'ın habercisiydim. Ruhu Şad olsun. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |