![]() |
| Tebrikler & Kutlamalar Tüm özel günlerinize dair kutlamalara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() Tüm hayallerinin gerçekleştiği ve hayatının her döneminde mutlu ve sağlıklı olduğun bir ömür diliyoruz. Doğum günün kutlu olsun.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 3
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #2 |
| Dogum Gunun Kutlu Olsun Nıce Senelere. qSmLy` 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| dogum gunun kutlu olsun 👍 1
________________ | |
| |
| | #4 |
| Mutlu yillar🎂 👍 1
________________ ~Iyi Niyetiniz Bile Kötü. | |
| |
| | #5 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Mervişimm.. Tatilden dönünce okursun muhtemelen. Yerin daima kalbimde çok ayrı. Her zor anında yanında oldum her zor anımda yanımda buldum seni. Senin kadar adaletli, senin kadar hoşgörülü, senin kadar iyi niyetli bir Dj Sorumlusuna rastlamadım ben. İlk beni istemiştin yardımcı olarak ama yardımcı gibi görmedin çoğu zaman bana bıraktın radyoyu. Senin kadar uyumlu çalıştığım bir admin olur mu bir sorumlu olur mu birdaha hiç sanmıyorum. 8 ayımı seninle geçirdim. 8 yılımı da seninle geçirebilirim.. Ay anlat anlat bitmez. Her şeyi bilmene gerek yok haddini bil yeter yazsam eminim herkes anlamaz ama sen kahkahalar atacaksın Radyohelp dedikodularımızı asla unutmayacağım. Kimsenin seni üzmesine de izin verme. Çok güzel bir kalbin var ve ben onu çok seviyorum. İyi ki varsın canım ; iyi ki doğmuşsun ;heart Bütün ömrünce mutlu ol sen. Duruşu güzelim. ;pup1 👍 1
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #6 |
Doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu senelere . 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Nice güzel seneler dilerim 👍 1
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #8 |
| Doğum gününüz kutlu olsun. 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sen Nasil Birseysin ya Unutmamista Canimsin Sen Gercekten Sende Öyle Saf Temiz Iyi niyetli Bir insansin Canimsin Iyiki Varsin iyiki Tanidim seni Cok Tesekkur Ederim :cici::cici: 👍 1
________________ Cam KırıkLarı Gibi'dir Bazen KeLimeLer , Agzına DoLar inSanin : SuSan aCıtıR , KonuŞsan KanatıR..~ | |
| |
| | #10 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Cok Tesekkur Ederim ;b;b6 👍 2
________________ Cam KırıkLarı Gibi'dir Bazen KeLimeLer , Agzına DoLar inSanin : SuSan aCıtıR , KonuŞsan KanatıR..~ | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |