![]() |
| | #1 |
| Ankara Wuhan oldu! Hacettepe Üniversitesi iç hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Mustafa Cankurtaran, 'Ankara Vuhan oldu, şehrimiz şu an en çok koronavirüs hastası olan yer' dedi. ![]() Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yaptı. Koca, ''Şu an Türkiye'de vaka sayısının en fazla olduğu il Ankara. İstanbul'u iki kat oranında geçmiş durumda'' ifadelerini kullandı. Sağlık emekçileri ve meslek odaları bir süredir Ankara'ya ilişkin uyarılarda bulunuyordu. Önemli bir uyarı da Hacettepe Üniversitesi’nden iç hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Mustafa Cankurtaran'dan geldi. Twitter’da Ankara’daki duruma ilişkin paylaşım yapan Prof. Dr. Cankurtaran, şunları yazdı: “Ankara Wuhan oldu. 10-14 gün sokağa çıkma yasağı gelmeli. Ankara sağlık kapasitesi aşabilir. Artık hasta yatıracak yoğun bakım zorlaşıyor. Kapalı her hastane açılmalı. Özel yoğun bakımlar pandemi için açılmalı. Halkın inisiyatifine bırakmak yanlış.” Cankurtaran daha sonra şu mesajı paylaştı: “Aman dikkat Ankara. Virüs aramızda. 60 yaş üstü kişiler ve onların yakınları daha da dikkat etmeli. Şehrimiz şu an en çok Corona hastası olan yer. Atlatacağız bu Zor günleri. Maksimum dikkat, özen lütfen. Her yaş dikkat etmeli.” ![]() kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #2 | |
| Alıntı:
ankara çok kötü durumda işiniz varsa bile gelmeyin ankaraya ..
________________ " ruhum çalkalanıyor!. " | ||
| |
| | #3 |
| Yasaklar olacak mı zannediyorsunuz ? Ekonomik sıkıntı varken ve iktidar oy kaybı derdine düşmüşken yasak koyar mı hç. | |
| |
| | #4 |
| dünyada pandemiye Çin'den sonra en erken reaksiyon gösteren ülke olduk ama malesef yurda girişleri engeleyemedik ve bolca virüs ithal etmiş olduk... virüsün yayılma hızı baş döndürücü, önlemler yetersiz kalıyor... artık "panik, kaos" ihtimallerini bir tarafa bırakıp gerçek rakamları kamuoyunun bilgisine açmalıyız. sorunun ne kadar büyük olduğu bilinsin ve tedbir alma bilinci de virüsten daha hızlı yayılsın. 👍 1 | |
| |
| | #5 |
Yarin gidecektim iyi ki iptal etmisim ;yanbakis 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| ''La Gardaş,Nolacah be vürüs mürüs yalan..''
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #7 |
| Gelme bebeğim :(Biz yandık eller yanmasın :(
________________ | |
| |
| | #8 |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] beğenme gittim 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| Bişey olmaz, en fazla ölürüz. Öhö öhööö 👍 1 | |
| |
| | #10 |
Acılara yürüyor korkmuyorum | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |