IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
14Beğeni(ler)

Seçenekler Stil
Alt 03 Eylül 2020, 12:26   #1
✰ ÖzeL..
oMeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ankara Wuhan oldu!

Ankara Wuhan oldu!

Hacettepe Üniversitesi iç hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Mustafa Cankurtaran, 'Ankara Vuhan oldu, şehrimiz şu an en çok koronavirüs hastası olan yer' dedi.

Ankara Wuhan oldu!

Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yaptı. Koca, ''Şu an Türkiye'de vaka sayısının en fazla olduğu il Ankara. İstanbul'u iki kat oranında geçmiş durumda'' ifadelerini kullandı.

Sağlık emekçileri ve meslek odaları bir süredir Ankara'ya ilişkin uyarılarda bulunuyordu.

Önemli bir uyarı da Hacettepe Üniversitesi’nden iç hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Mustafa Cankurtaran'dan geldi.

Twitter’da Ankara’daki duruma ilişkin paylaşım yapan Prof. Dr. Cankurtaran, şunları yazdı:

“Ankara Wuhan oldu. 10-14 gün sokağa çıkma yasağı gelmeli. Ankara sağlık kapasitesi aşabilir. Artık hasta yatıracak yoğun bakım zorlaşıyor. Kapalı her hastane açılmalı. Özel yoğun bakımlar pandemi için açılmalı. Halkın inisiyatifine bırakmak yanlış.”

Cankurtaran daha sonra şu mesajı paylaştı:

“Aman dikkat Ankara. Virüs aramızda. 60 yaş üstü kişiler ve onların yakınları daha da dikkat etmeli. Şehrimiz şu an en çok Corona hastası olan yer. Atlatacağız bu Zor günleri. Maksimum dikkat, özen lütfen. Her yaş dikkat etmeli.”

Ankara Wuhan oldu!

kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
👍 1

Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive..

Alt 03 Eylül 2020, 12:29   #2
kral-benim! ..
Lord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
oMeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ankara Wuhan oldu!

Hacettepe Üniversitesi iç hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Mustafa Cankurtaran, 'Ankara Vuhan oldu, şehrimiz şu an en çok koronavirüs hastası olan yer' dedi.

Ankara Wuhan oldu!

Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yaptı. Koca, ''Şu an Türkiye'de vaka sayısının en fazla olduğu il Ankara. İstanbul'u iki kat oranında geçmiş durumda'' ifadelerini kullandı.

Sağlık emekçileri ve meslek odaları bir süredir Ankara'ya ilişkin uyarılarda bulunuyordu.

Önemli bir uyarı da Hacettepe Üniversitesi’nden iç hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Mustafa Cankurtaran'dan geldi.

Twitter’da Ankara’daki duruma ilişkin paylaşım yapan Prof. Dr. Cankurtaran, şunları yazdı:

“Ankara Wuhan oldu. 10-14 gün sokağa çıkma yasağı gelmeli. Ankara sağlık kapasitesi aşabilir. Artık hasta yatıracak yoğun bakım zorlaşıyor. Kapalı her hastane açılmalı. Özel yoğun bakımlar pandemi için açılmalı. Halkın inisiyatifine bırakmak yanlış.”

Cankurtaran daha sonra şu mesajı paylaştı:

“Aman dikkat Ankara. Virüs aramızda. 60 yaş üstü kişiler ve onların yakınları daha da dikkat etmeli. Şehrimiz şu an en çok Corona hastası olan yer. Atlatacağız bu Zor günleri. Maksimum dikkat, özen lütfen. Her yaş dikkat etmeli.”

Ankara Wuhan oldu!

Alıntı

ankara çok kötü durumda işiniz varsa bile gelmeyin ankaraya ..

" ruhum çalkalanıyor!. "

Alt 03 Eylül 2020, 12:30   #3
Tel'aran'rhiod
Lews Therin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yasaklar olacak mı zannediyorsunuz ?
Ekonomik sıkıntı varken ve iktidar oy kaybı derdine düşmüşken yasak koyar mı hç.

Alt 03 Eylül 2020, 12:40   #4
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

dünyada pandemiye Çin'den sonra en erken reaksiyon gösteren ülke olduk ama malesef yurda girişleri engeleyemedik ve bolca virüs ithal etmiş olduk... virüsün yayılma hızı baş döndürücü, önlemler yetersiz kalıyor... artık "panik, kaos" ihtimallerini bir tarafa bırakıp gerçek rakamları kamuoyunun bilgisine açmalıyız. sorunun ne kadar büyük olduğu bilinsin ve tedbir alma bilinci de virüsten daha hızlı yayılsın.

👍 1

Alt 03 Eylül 2020, 13:06   #5
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yarin gidecektim iyi ki iptal etmisim ;yanbakis

👍 1

Alt 08 Eylül 2020, 21:04   #6

''La Gardaş,Nolacah be vürüs mürüs yalan..''

Yazar demiş ki sonra;

''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi.
Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.''

Alt 08 Eylül 2020, 21:10   #7
Hacker Tugbu
tugbu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Allecra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gelme bebeğim :(Biz yandık eller yanmasın :(

Alt 08 Eylül 2020, 21:11   #8
Banlı Üye

Alıntı:
Allecra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] beğenme gittim

Tatilden geldim ailemden uzak durdum , Ankaradan geldim ailemden uzak duruyorum 4. gün sürekli bir karantina altindayim

👍 1

Alt 08 Eylül 2020, 21:13   #9
Banlı Üye
Tupac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bişey olmaz, en fazla ölürüz. Öhö öhööö

👍 1

Alt 08 Eylül 2020, 21:13   #10
Banlı Üye

Alıntı:
tugbu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gelme bebeğim :(Biz yandık eller yanmasın :(
Acılara yürüyor korkmuyorum

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)