![]() |
| | #1 |
| X kişisine mektup yazmak isteseniz ne yazarsınız (amca dayı sevgili dost kanka kardeş eş anne baba teyze vs ) 👍 3
________________ ~Iyi Niyetiniz Bile Kötü. | |
| |
| | #2 |
| sevgili canim komsular, nasilsiniz? iyisinizdir umarim. sayenizde ben iyi olamiyorum ama siz iyi olun. her gece bagris cagris seslerinizi duymaktan skldm. sanki yan odada kavga ediyosunuz. uykularimdan uyaniyorum. uykularim bölünüyo. ve ben uykumu alamayinca cok agresif oluyorum. bu yüzdendir size suratsizligim. anlasamiyosaniz lütfen ayrilin. kendinizede banada daha fazla eziyet etmeyin. tesekkürler. 🙄🙄🙄 👍 3
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #3 |
| Sevgili X ; İsim vermem doğru olmazdı nasıl olsa şimdi anlatınca anlayacaksın sana olduğunu. Bana bi şey söylemiştin en başta herkes zamanla sıradanlaştırır değer verdiğini diye. Ne çok sıradanlaştırdın değil mi ; o zamanlar bunu bana söylediğini sanmıştım meğer kendinden bahsetmişsin. Çünkü ben bir zamanlar değer verdiğim insanın yerini sonra düşmanım olsa bile hep ayrı tutmuşumdur. Eski yaprakların arasında kalan eski fotoğraflara bakar gibi orada çok güzel gülmüşüz aslında sonradan yakmaya kıyamam ki.. Herkes kendi pahasını kendi biçer. Adalet geç yenen bir meyve ama öyle acı ki hissedeceksin eminim. Hani bir söz vardı : “Yaprak döken ağaçların altında kalmanı asla istemem ama herkese güzken sana gül uzatan birine haksızlık etmenin pişmanlığını yaşa isterim” daha güzel anlatılamazdı.. 👍 3
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #4 |
| Merhaba X Hani bigun bana demisdin ya ne olursa olsun yalan olmasin aramizda diiye.Butun durustlugumle yanindaydim.Bigun oturdum agladiim oyle acaba bana guvenmiyo diyemi oyle dedi diye.Ben anlamamisim kendinden bahsettiyini ben anlamamisim oyunun icinde oldugunu.Nasil bukadar iyrenclesdin?Hakkin helalmi dedin ya hakkini helal et qarip degilmi haram ettigin hayattan helallik istemen?Ama ben sana hakkimi helal ettim valla bak ahirette bile karsima cikmaman icin.Bilaf vardir cok severim Yaktiginiz kadar yanin diye. Hatirliyomusun bigun ne dedin"ben sana naptimki":)gercekden sordunmu bunu.Neyse yakdigin kadar yanman dilegiyle 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Saygideger Yks tabi siz ösym tarafından size emanet edilen üniversitelere her bakımından yetersiz gördügünüz ögrencilerin sınavı kazanıp üniversiteli olmasına siddetle karşınız ama....! 👍 4
________________ I can't create a miracle but I always try Konu Tweety tarafından (23 Kasım 2020 Saat 17:55 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #6 |
| Sevgili X, Kendini fazla uyanık sanıyorsun ama senden daha zeki olduğumu unuttun sanırım. El altından beni tehdit ediyorsun ama yemezler. Sana kıymet verdik diye her yaptığına da göz yumacak değilim. Yazık olmuş benim yılardır sana verdiğim değere o da benim saflığım olsun diyelim. Ama unutma ki; kurduğun oyunlar illa ki başına dönecektir. Sana inanıp, güvenen insanlara da yazık olcak ne diyim. Allah seni ıslah etsin, bundan sonra ALLAH'a yakın bana uzak ol. ;khv 👍 1
________________ . | |
| |
| | #7 |
| Sen herşeyin en iyisini hakediyorsun mutlu ol herkes gömmüş ben öveyim dedim
________________ ![]() | |
| |
| | #8 |
| Sevgili X ; Hayatımı alt üst ettin sayende güvenemiyorum kimseye aklım almıyor bazı şeyleri sen nasıl kötü bir insan olmayı başarıyorsun icinde hic mi merhamet yok sana o kadar ofkeliyim hic bir satır yetmez anlatmaya en son konuşmamızda hakaretler etmişdin ölsem o günü unutmayacağım sana sinirlenip hakkımı helal etmiyorum demistim artık helal ediyorum çünkü senin kadar kötü olamıyorum iyi ınsanların var olduğuna inan ki içine merhamet düşsün yazdıklarımı okuyunca aslında öfkeli degilim belkide bilmiyorum sayende kendimle celisiyorum şapşal umarım bir gün karşılaşmayız cilekli sakız artık çiğnemiyorum hepsini sen çiğne 12 Eylül de geliyor doğum günün şimdiden kutlu olsun yeni yaşın sana sağlık huzur merhamet getirsin herşeye rağmen varlığına teşekkürler.🎂🙏🏻 HoşKaL ~
________________ ~Iyi Niyetiniz Bile Kötü. | |
| |
| | #9 |
| Doctor X vardı. HIMYM izleyenler bilir. Hayır hayır Ted değildi. Aklıma geldi şimdi. Bir ara ona buradan allı pullu mektup atacağım.. 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| Sevgili X ; Kendini eve kapatmadın, gezdin tozdun tatiller havular beachler partiler biz garip garip evde oturduk eğer pozitif olursam Allah belanı versin stop.
________________ " ruhum çalkalanıyor!. " | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |