![]() |
| | #1 |
| Özelime gelip kim olduğumu öğrendikten sonra beni sevmediğini söyleyip, "kel" diye aşağılamaya çalışan "babayiğit" veya "hanımefendi" kim acaba? Hadi bakalım, hodri meydan! ![]() ![]() ![]() ![]() 👍 5 | |
| |
| | #2 |
| Bir insanı sevmeyin saygı duyun yeter. 👍 2
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| Maalesef çok var böyle tipler. Her şeyi söyleyip asla nickini söyleyemeyen.. Hayır yani yoksa o cesaret, ötede oynayın karşiiiim. 👍 2 | |
| |
| | #4 |
Hiç tasvip etmediğim hareketler. 👍 2 | |
| |
| | #5 |
| Kel olmuş olmamış, boyu uzunmuş kısaymış kiloluymuş zayıfmış siyahmış beyazmış sivri dilliymiş sakinmiş ya artık böyle saçma sapan kelimeler ithamlar ile karşınızdakini ne küçük görün nede aşağılayın ALLAH katında Biriz 1.! ne bir eksiğiz ne fazlayız + mız - miz Sevaplarımız ve günahlarımız.! yok başka bir farkımız. Ayrıca bi derdi var ise seninle kendi nicki ile girip konuşsaymış daha makbul olurdu. Hiç canını sıkma böyleleri için gül geç.. 👍 7
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
Umarım ölü taklidi yapmaz. | ||
| |
| | #7 |
| Sevmemek baskadir saygisizlik baska.Insanlar keske boyle olmasa beni sevmeyenlerde vardir kesin herkes herkesi sevmek zorunda degildirki.Sevmiyosanda muhabbetini kes gorme oinsani cikib karsisina saygisizca bunu demek bide nickini soylememek. 👍 2 | |
| |
| | #8 |
| Zıddıma zıddıma gidiyorsun.Jskjsks bu güzelmiş ama kullanılır. 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| Allah akıl fikir versin. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama sevmiyorsun diye de bu şekil de konuşmak olmaz. Sevmiyorsan muhattap olmazsın olur biter. 👍 1
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #10 |
| Benim kafam, benim saçım. Benim hayatım, benim çayım. Umarım bidahaki sefere saklanmadan yüzüme yüzüme söylersiniz. Ölü taklidi yapmaya devam et, her kimsen. 👍 1 | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |