![]() |
| | #1 |
| bir saniye sonra eski olacaktır, nostalji olacaktır.. keşke dememektir, çünkü geçmiş gitmiştir.. artık sadece anıdır.. güzel olanları içini ısıtır, tatlı bir tebessüm olur.. kötü olanları derin bir "ahhhh" çektirir insana.. Demet Sağıroğlu - Arnavut Kaldırımı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Telefon kulübesinden jeton atıp sevgilimi aradığım ancak babasının çıktığı , yaz tatilinden mektup yazdığım , paranın bı degerinin olduğu , sigarayı içime çekince başımın döndüğü , ogretmenlere saygı duyulan aşk dolu yıllara selam olsun. Özlettin kendini 90 lar... sarkilar buluyorsun, morlar, vega, deniz arcak... sen de soyluyorsun. cocuklugunu buluyorsun, gencligini, universiteni ve zorlayarak basparmak deligi yaptigin hirkana yapismis bir cimeni umursamayisinizi. gittigin ilk konseri buluyorsun, caldigin ilk konseri, o'nun sana bakisini, hayranligi... senden o'na, o'ndan sana... zamanlari buluyorsun, bir cogu cok guzel, aranizdaki mesafenin ince belli'deki dudak payi kadar oldugu zamanlari... cay isitiyor, simit var, daha demin paylastiniz, sen zeytinli seviyordun hani, gitti dandik olani aldi ve sen bir saniye dusunmeden yarisini verdin o gulumsesin diye. ask'i buluyorsun, ne kadar da guzelmis. bir daha buldun mu, eh belki... oylesi guzel miydi, eh belki... o kadar cok sey verebildin mi, asla! bir o'nu bulamiyorsun, bir de dudak payini. o yok, hirkan daha usturuplu, sesinde bir kemik kirigi var ve o bir gazla tekrar buldugun sarkilarinin icinde yalnizsin. dudak payi yok, cay yakiyor, samsun gecimsiz ve sut koyuyorsun biraz kupana, tadi yumusasin diye. tekrar bulma o sarkilari cocuk! nostalji guzel bir sey degil... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- sen.. yonumu gunese ceviren, ruhumu huzura erdiren, bugunume salt sevinc dolduran.. eskiden ne kadar iyi olmadıgımı, ne sıklıkta insanların bana "gene dalıp gittin" deyisinden anlardım.. artık hep buradayım.. hic dalmıyorum.. gercek olamayacak kadar iyisin.. o kadar guzelsin ki.. cirkin hissediyorum yanında.. muhim olan bir insanın hayatına girmek degil, o'nun hayatını degistirebilmek demis ya sair.. daha ne diyeyim?.. Alıntı* 👍 3
________________ bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti. Konu Reyhan tarafından (21 Kasım 2020 Saat 21:52 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |