![]() |
| | #1 |
| seni seviyorum; "bak ben bunu kendime güvenerek söylüyorum" tadını bırakırken dudaklarda, kelimeler ilgili şekilde yer değiştirince, tüm sevmek evreninin cümledeki tek hakimi "sen" sona bırakılır bu defa. tabaktaki en beğenilen yiyeceği sona bırakmak gibi değil, içinde doğal bir "ama" barındırdığından, "sana" "sen" demeye çekinildiğinden ve "seviyorum" demekten korkulduğundandır "seviyorum seni" 'nin dudaklara bıraktığı o yeşilçam tadı. Ebru Yaşar - Ateşim Var Külüm Yok [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ateşim var külüm yok bülbül oldum dilim yok ben bu aşka düşeli ağlamadık günüm yok... diye devam eder. sanki şimdi düşen ateşi önceden bilir gibi. zaten gelecekte yaşanacak tüm acıların gölgesi daha en başta düşer insanın yüreğine sadece sebepleri sonradan anlaşılır. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- bazen, yüzüne her gün bakıp da aşkını haykıramadığın adama/kadına, bir esprisine güldükten, bir hareketinde eridikten sonra seviyorum seni demekle yetinmektir boynuma atılmak yerine. bir yanın apansızca korkar ona kendini ifşa etmekten; işte tam da bu sebepledir ki, o büyük sevdaların, aşkların içine serpiştirilmiş cümleyi aklına ilk geldiği şekliyle kuramaz insan. korkar. söylemek de ister; yürek dolup taşar, kolay mı! seviyorum seni yetişir imdada, çocuksu, dostça bir sıcaklıkla. ama, ne zaman ki kavuşur aşıklar, doyulur seni seviyorumlara, işte o zaman kapıyı çalar seviyorum seni. bu duyulduktan sonra, seni seviyorum sığ gelmeye başlar aşıklara. haklılardır da aslında, ilk döküldüğünde darmadağın eder insanı sevdanın cümleye dökülmüş bu hali. kuralsızlığa, doğallığa geçilmiştir. 'sensiz yapamıyorum'dur alt metni. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- seni seviyorum demenin bin yolundan biri. tayfun talipoğlu ne güzel dökmüştü işin aslını “sana yazacak bir sen birak bana!ofkelerin orada kalsin! kacamaklar hanesinde degil ismin anlasana! omrumun tam ortasina kocaman harflerle yazmisim: seni seviyorum! seni seviyorum! "herkese soyledigini bana soyleme" diyorsun , ama ne varsa sevdaya dair, bizden once soylenmis biliyorsun.. . bize dusen, aski yalansiz yasamak...hadi uzatma da uzat ellerini, seni seviyorum! seni seviyorum! seni seviyorum!” Alıntı* 👍 5
________________ bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti. Konu Reyhan tarafından (21 Kasım 2020 Saat 22:06 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |