![]() |
| Sunucu Radyolarından Son Haberler Sunucu radyolarına ait tüm değişim ve gelişimleri bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir kitapta okumuştum, ● “Defosuz insan beklentisinin, sadece hayalperestlik değil, aynı zamanda haksızlık olduğunu erken anladım. Sevdiklerimi en ufak kusurda defterden silmenin, bir daha asla demenin, kimsenin masum olmadığı bir çağda, kasvetli bir yalnızlığa yelken açmak olduğunu fark ettim." Diyordu yazar. Ne manidâr sözlerdir bunlar. Sözün hûlâsı şudur kardeşlerim, Bizler bu dünyada yaşamaktayız ve artık yorulduk. Bu yorgunluk, kendisini saygısızlık , dikkatsizlik, hazımsızlık, düşmanlık, duymamak, dinlememek, görmemek, ciddiye almamak, emeğe hürmet etmemek vs. şekillerde gösteriyor. Gelin evvelâ şunu kabul edelim; kusurluyuz, belki de bu yüzden hep başkalarında kusur arıyoruz. Ne demiş Hazreti Mevlâna ; "Kusur bulmak için bakma birine, bulmak için bakarsan bulursun. Kusuru örtmeyi marifet edin ! işte o zaman kusursuz olursun."
________________ Mükemmel bir hayat istediğimiz yok. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |