![]() |
| |
| | #1 |
| Sophia deli doludur ama genellikle delidir , dolu tarafını en sevdiklerine gösterir.Akli başında eğlenceli ve hamarat bir hanımefendi dir.Sohbet ederken hep eğlenirsiniz.Bir yemek resmi atarsa zaten ben senin yanında yaşamam lazim mutlaka dersiniz.Kocaman seviyorum kalbini ve kendisini.;heart @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #2 | |
| Alıntı:
varligina bin şükür seni çok seviyorum Babe ;pupilla;pup1;mck;mlk;gul;kalpligoz;muah 👍 1
________________ ~Iyi Niyetiniz Bile Kötü. | ||
| |
| | #3 |
| Bana hep kibar olduğumu söyler ama bilmiyor ki kendileride çok nazik çok ince :o 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Kirmamak için kirilirim o kadar söylim gerisini sen anla :) 👍 1
________________ ~Iyi Niyetiniz Bile Kötü. | |
| |
| | #5 |
| Sophia iyi çocuktur. 👍 2 | |
| |
| | #6 |
| 👍 1
| |
| | #7 |
| Canimin icisiii, deli dolu, cilgin, cok duygusal ama pek belli etmez. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
iyi ki tanidim seni o okey masasin da seninle baska normal bi sekilde tanisamazdik zaten.sjxkdkd.herkese cok cabuk güvenip inanam cok saf kalpli bi arkadasim. bazen beni cok kizdirsa da cok seviyorum. ne kadar saysam sövsem de bana darilmayan ; hatta hak verennn en degerlilerimden ![]() „Forum sana iyi gelecek kafan dagilacak gel üye ol“ diye diye 2 ay ugrastim sonunda getirdim iyi ki geldin cok seviyorum cok degerlisin 👍 2
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
foruma üye olmak bilemiyorum hayatta olmam demistim bazen en sevileni kiramiyorsun iyi ki trip atmışsın iyi ki üye yapmışsın zaman geçirip kendi capimda eğleniyorum almanca birşeyler yazardimda google bozuk slkkfkdkfks Seni seviyorum yuregimden o güzel yüreğine ;ççk;ask;68;pupilla 👍 2
________________ ~Iyi Niyetiniz Bile Kötü. | ||
| |
| | #9 |
| İyidir iyi hep iyi olur inş :) 👍 2
________________ Herşey Eğitim Değil Bazı Şeyler YETENEK İster ~ | |
| |
| | #10 |
| Bu konuda cok mütevazı degiLim Iyim hep iyi kalacağım 👍 1
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |