IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
24Beğeni(ler)
  • 8 Gönderen Loverman
  • 2 Gönderen Allecra
  • 2 Gönderen Yazgı
  • 2 Gönderen Beyaz
  • 2 Gönderen BeLLa
  • 2 Gönderen Sim
  • 2 Gönderen Rima
  • 2 Gönderen She
  • 2 Gönderen Razor

Seçenekler Stil
Alt 19 Ağustos 2020, 19:47   #1
Standart hiç olmadın sanki.

eve doğru yürüyordum. yağmur var dışarda. hayvanlar için ne yapabilirim diye düşünüyordum. önüme baka baka yürüyorum, düşünceliyim. derken yavru siyah bir kedi önümde salına salına bir arabanın altına girdi. o an düşünmeye başladım, sırf siyah olduğu için eleştirilen, şeytan falan sayılan şu yavrucağın başına ömrü boyunca gelecekleri.

insanların bu batıl inançlardan vazgeçmesi gerektiğini saliseler içinde kurup düşünürken beynimde, o salınan hallerini görüp gülümsediğimi farkettim. başımı ondan çevirirken gülümsüyordum, ki bu dönem hiç gülerken gören olmuyor beni. bu da böyle bir anımdır

Pilli bebek - Siyah Beyaz

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

bir gun bir siyah beyaz fotograf bulacaksin yerlerde
iste o an bir kipirtiyim yureginde.
ve iki damla yas olacagim gunesli gozlerinde.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"bu oda karanlık" diyordum,

bu oda yalnız bugün değil, her zaman böyle karanlık.. burada kitaplarımla ben yaşarız ve bize aydınlık getirecek kimsemiz yok... ben burada yalnızlığı bardak bardak içiyorum. ve ihtiyar kanepelerle konuşmak istediğim zaman, onlar artık bana anlatacak yeni bir şey bulamıyorlar..

sen bu odaya hiç görülmemiş bir şey gibi geldin.. bu sarı duvarlar, bu yıllanmış eşya seni bir daha unutamazlar. bana her gün senden bahsedeceklerdir. onlar da benimle beraber seni arayacaklar, buraya her girişimde sorucu gözlerle bakarak: nerede o?..

diyeceklerdir. tahmin etmiyorum ki senin bulunduğun yerler buradan daha aydınlık olsun. buraya gelmek, tekrar başını göğsüme koymak, ellerini böyle yumruk yaparak avucuma vermek istediğin anlar olacaktır. o zaman hiç düşünmeden gel; beni kitaplarımın temiz arkadaşlığından ayıracağından korkma.. ve bu eve girerken içinden hiçbir tereddüt geçmesin: bu odanın eşiğine bilmem şimdiye kadar senden daha temiz biri ayak bastı mı?

sonra elimi yanağında gezdirerek sordum:
geleceksin değil mi?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

her insan özünde iyidir ya. sen benim iyi yanım özümsün. kirlenmemiş kirletilmemiş yalanla dolanla kin ve nefretle tanışmamış en masum yanımsın. haftada bir gittiğim cuma yılda bir ay tuttuğum oruç çocuklara aldığım şeker bir yolcuya verdiğim selam hep sensin.

hayatımda iyi ve güzele dair ne varsa ben hepsini sende tattım. idama mahkum bir adam gibi kesilmişken herşeyden ümidim yüzümü güldüren haber sensin. belki de bu yüzden gittin. ben senin için fazla kötüydüm senin için çıkarmıştım özenle sakladığım masum insanı.sanırım pek beğenmedin.ama yine de canım sağ olsun.

hayatımın en güzel günlerini seninle yaşadım.teşekkür ederim.

Alıntı*
👍 8

bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti.

Konu Reyhan tarafından (21 Kasım 2020 Saat 22:42 ) değiştirilmiştir..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)