![]() |
| Tebrikler & Kutlamalar Tüm özel günlerinize dair kutlamalara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Doğum günün, kutlu olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah sana sağlıklı, mutlu, huzurlu ve güzel günler geçirmeni nasip etsin inşallah. ![]() 👍 4
________________ Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler. Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler. Sustum, kahrından susuyor dediler; biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler.. Konu Software tarafından (17 Ağustos 2020 Saat 13:27 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Mutlu yıllar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 2
________________ Sayonaraaa.. | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
👍 2 | ||
| |
| | #4 |
| Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu senelere 👍 2 | |
| |
| | #5 |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Doğum günün kutlu olsun 👍 2 | |
| |
| | #6 |
| Doğum günün kutlu olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 2
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #7 |
| Arkadaşlar çok sagolun Tskler hepinize mutlu ettiniz... 👍 1
________________ Hiç kimse izlemiyormuş gibi dans et, asla kırılmayacaksın gibi sev, dinleyen kimse yokmuş gibi söyle ve yeryüzündeki cennet gibi yaşa… | |
| |
| | #8 |
| Hep mutlu ol inşallah :) 👍 1
________________ Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler. Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler. Sustum, kahrından susuyor dediler; biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler.. | |
| |
| | #9 |
| Arkadaşlarımız, dostlarımız hayatımızdaki ikinci aile olduğu bilinen bir gerçek. Yalnızca en güzel günlerimizde değil hayatın en acı günlerinde de yanımızda yer alan arkadaşlarımızın doğum günleri biraz daha önemli oluyor. Onları hatırladığımızı, sevdiğimizi ve yeni yaşının ilk gününde, en mutlu gününde yanında yer aldığımızı göstermeyi hepimiz isteriz. Arkadaşa doğum günü mesajı göndermek için ise duygularımızı en saf ve en samimi şekilde ifade edebilmemiz haliyle ayrı bir önem kazanıyor. İşte arkadaşınıza ona ne kadar değer verdiğinizi gösterecek en samimi doğum günü mesajim; Hayatımda tanıdığım en eşsiz insansın, seninle paylaştığımız anılar için her gün geçmişe teşekkür ediyorum. Nice mutlu yeni anılar yaşamak dileğiyle iyi ki doğdun ve iyi ki arkadaşımsın...BeRFiN YuSuf 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| :o Tskler yusuf arkdaşım...iyiki varsın sende
________________ Hiç kimse izlemiyormuş gibi dans et, asla kırılmayacaksın gibi sev, dinleyen kimse yokmuş gibi söyle ve yeryüzündeki cennet gibi yaşa… | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |