IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 16 Ağustos 2020, 23:36   #1
Standart Hayki/Patron Dissleşmesi.

PMC(Professional Music Company)
Hayki ve Patron ikilisinin de bu gruba dahil olduğu zamanlarda,Hayki ayrılma kararı aldı ve Patron PMC'nin kurucusuydu,bu olay hep gizem içinde kalmıştır neden ayrıldığını kimse anlamamıştı bile.
Herkes eski Hayk ve Boss'u özlüyorken.

Patron-Kaybedecek Ne Kaldı(Disstrack) isimli parçasında herkese ateş püskürtmüştür fakat son vers'ünde Hayki'ye sallamıştır.

''Patron bir süredir yalnız,çünkü Hayki Basemode'da(Diğer bir şirket)
Hayki bu olaya tepkisiz kalmamıştır ve ard arda her parçasında Patron'a göndermelerde bulunmuştur.
Fakat Patron cevap vermemiştir ve bunun üzerine PMC kanalındaki tüm videolara telif atmıştır,ve kanal ile beraber videolar da gitmiştir.
Bunun üzerine patron sakin kalamamıştır ve cevap vermeye başladı.

Twitter üzerinden birbirlerine göndermede bulundular.Patron onun yaptıklarını ihanet olarak saydı Hayki ise olanları çok farklı anlatıyor ve geçmişe kadar gidiyor konu.''PMC'den ayrıldığımdan bile haberim yoktu.''diyerekten Hayki ve Patron fanları da olaya dahil oluyor.

Türkçe Rap Camiası'nda fırtınalar oluyordu çünkü sessizliğin doruklarında böyle bir ateş çıkıyor.

Olaylar devam ederken Patron;Haset adlı parçasını çıkarır.
Hayki ise ''Ofsayt''isimli parçasını çıkarır.Patron haset adlı parçasında olaya değinmemiştir bile fakat Hayki ''Ofsayt''parçasında olayları alevlendirmiştir.
''Bir türlü dinmedi hırsın,çaldın benden bile hırsız.''
Patron ise ''Boş Ol''adlı disstrack'i patlatmıştır ve camiayı sallamıştır çünkü burada attığı Punc'lar(Okkalı sözler) her rapçiyi sarsmıştır.

Nakaratta 3 kez ''Boş ol'' diyerek Hayki'den imam nikahıyla ayrılıp onu boşadığını ima etmiştir.
''PMC'den ayrıldığımı bilmiyordum''yazdın sen,Ben de ''PMC'den ayrıldığını tişörtlere bile basmışken ? ''.
''10 senelik dosttuk,söylesene şimdi mi aklına geldi senin ?''.
''Söyleyin herkese;Kral geldi,senden herkese bir Kal Geldi''.
Bu sözler ile piyasadaki çoğu Rapçi'yi tarihten sildiğini ve sıradakinin Hayki olacağını belirtmiştir.

Hayki ise ''DELİ'' adlı parçasıyla cevap vermiştir.
''Bak delirince ne oluyor ben sana göstereyim,ben daha sana diss atmadım dostum.Sadece doğruları anlatıp,yarattığın o tüm algıları bozacağım.''İlk giriş kısmında tüm fanlar şok olmuştur,Patron'a karşı iki yüzlü Hashtaglari Twitter'da yerini almıştır.

''İstedim ki dön bana dön,paradan gözleri kör kalan.Ağzında ne varsa koy tabağa,bir daha da benimle oynama.''
''Yine boş olma,gel sen helalim ol'' diyerekten üste çıkmaya çalışmıştır.
''Beni duyunca dönüyor mu nevrin,içimdeki gücün adı devrim,Seni dinlemiyor bile Abin(Saian) boş ol.''
Bu Punch 'ın üstüne çok büyük bir punch gelmiştir fakat sözle değil parça ile.
5 ay sonrasında ise Saian&Patron S.O.S(Acil Yardım Çağrısı.)
''Bak Aklımda Boss hep,acımaz Sakulta(Kendine hitap ediyor.) Kaiser Soze(Keyser Söze, 1995'te çekilen Olağan Şüpheliler filmindeki acımasız bir kurgusal karakterdir.)
''Abin sana kurbano''Sözünde ise Patron'un yanında olduğunu onu dinlediğini,Hayki ye ise sağlam bir punch attığını görüyoruz.

Olaylar bu şekilde kapanmıştır,herkes hala o Hayki ve Patron ikilisini bir arada görmek istiyor.
Umarım barışırlar.

(Alıntı Değildir.)

Yazar demiş ki sonra;

''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi.
Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.''

Konu Razor tarafından (16 Ağustos 2020 Saat 23:38 ) değiştirilmiştir..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)