![]() |
| | #1 |
| beşik gibi sallar hayat bizi... çeker basar vesikalık resmimizi... gözlerimin kimlik belgesi gibi, kayıt tutar ya buz ya bebek mavisi... yine yapmış yapacağını, bizi dumur etti... bu albüm sabahların,öğlenlerin,yaz akşamlarının,gecelerin... bu albüm samsun'un izmir'in, hasankeyf'in... bu albüm sezen'in, bizim ve hayatın albümü olmuş yine... aşk koruyabilir ancak kaldıysa eğer masumiyetimizi biz altında imzası olan aşıklar böyle yazdık vasiyetimizi beşik gibi sallar hayat bizi..... Sezen Aksu - Beşik [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- herşey yavaş yavaş başlar yalnızlığa doğru giden yolda... ilk başta çok yakınınızdaki birilerinin davranışlarına kızarsınız... sonra içinde o insanların da bulunduğu her zamanki ortamınızdan sıkılırsınız... sonra birden herşey bulanıklaşır... içinde bulunduğunuz durumdan dolayı midenizde oanibeklenmedikacıburkulmaları hissedersiniz... şarkılar size mutluluktan çok hüzün vermeye başlar... başta herşey sizin lehinizde yer alır... aslında yaşadıklarınız hakkındaki yeni düşünceleriniz zaman kadar süratli, akıcı ve geçicidir... anlamı olan herşey anlamını yitirince içinde bulunduğunuz boşluk ise acı kadar ani, keskin ve kalıcıdır... tüm bunların sonunda bir de bakarsınız ki eski beninizden eser kalmamış... yılgın, yorgun, yıpranmış, yalnızsınız... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ yalnızlık vazgeçilmezimdi benim, tanımsızım,aitim olmuşluğum, kendi ellerimle bozup, bir başka insanı yalnızlığımın bir parçası olarak, ben gibi, kabul edebileceğimi düşünmezdim.. yıllardır var olan bir duvarı, yıkmadan ötesine geçebilmeni, seni orada görmekten bu denli mutlu olabileceğimi bilmezdim. duymuyor artık gözlerin insanların kokusunu, tenin unutmuş sevginin yalnızlık korkusunu... uyan artık, yalnızlık bu oyunun sonu Alıntı* 👍 1
________________ bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti. Konu Reyhan tarafından (21 Kasım 2020 Saat 23:13 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Kalemine, yüreğine sağlık. 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| ''aşk koruyabilir ancak kaldıysa eğer masumiyetimizi'' Eline emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] . (: 👍 1
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #4 |
| Her boşluğun bir sonu vardır, her acının bir dibi.. En acısını gördükten sonra, en derin boşluktan geçtikten sonra aynı sen olmazsın hepsi bu. Emeğinize sağlık Loverman. 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| duymuyor artık gözlerin insanların kokusunu, tenin unutmuş sevginin yalnızlık korkusunu... uyan artık, yalnızlık bu oyunun sonu... Emeğinize yüreğinize sağlık | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |