![]() |
| | #1 |
| Şu anda burada olmak isterdim dediğiniz yer illa ki olmuştur, insan bazen kalabalıktan uzaklaşmak, daha sakin yerlere gitmek ister. Kim istemez ki doğanın güzellikleri arasında kaybolmayı? Sizin de aklınızda öyle bir yer var mı? Ben şahsen burada olmak isterdim :) ![]() 👍 1
________________ Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler. Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler. Sustum, kahrından susuyor dediler; biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler.. Konu Software tarafından (08 Ekim 2020 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Suan soğuk bir ülkede olmak isterdim. Yada sevdiklerimle Tartışılır yani :) 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Kutuplarda olasım geldi inan soğuk dedinde :) 👍 1
________________ Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler. Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler. Sustum, kahrından susuyor dediler; biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler.. | |
| |
| | #4 |
| Uzungöl/TRABZON | |
| |
| | #5 |
| Sakarya sapanca 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #6 |
| Bayburt'ta . Gider kafamı dinlerim. 👍 1
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #7 |
| Bir tepede yanlız başıma şehiri izlemek isterdim 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #8 |
| Memleketim amasya da olmak vardı şimdi her zamanki mekanimda olurdum ne güzel.. | |
| |
| | #9 |
| Norveççe bulunmak isterdim..
________________ Adam oLmak Bir Gruba DahiL oLmak DeğiL.. Bir Duruşa Sahip oLmaktir... | |
| |
| | #10 |
| Şu an için konuşuyorsak yemin ediyorum ormanda 1 hafta kamp bana yeter .... Zira bu sene gerçekten yoruldummmm yoruldummm huzur istiyorum yahu :(
________________ Mükemmel bir hayat istediğimiz yok. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |