![]() |
| |
| | #1 |
| İşte şimdi yandık ;dayi
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #2 |
| cok sicak 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #3 |
| O nasılsın sorusuna iyiyim diye yalan söylemekten düştüm buralara .d 👍 1
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #4 | |
| Alıntı:
👍 2
________________ Sayonaraaa.. | ||
| |
| | #5 |
| çekil zebanı nasıl olsa yanacağız birde seninle uğraşmayak ağız tadıyla yanak 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #6 |
| Bunu dicen yani ;d Destekliyorum.
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #7 |
| Iyi ki cehennem varmış:) SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 👍 1
________________ İnsan... Olduğunu "UNUTMA" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #8 |
| şimdi bunla ilgili beyin fırtınası falan yapıyoruz, yaratıcı düşünce gücümüzü geliştiriyoruz ama dalga geçmeyelim bence. işin bi ciddiyeti olsun diyorum. büyük olasılıkla cehenneme gidecez çoğumuz. bunu inkar edip sulandırmayalım olayı. yeni bir ortama giriyosun, o yüzden ilk intiba son derece önemli. ağzından çıkan ilk söz ordaki konumunu belirleyecek. cehennemin kendi çapında bir işleyişi var | |
| |
| | #9 |
| rabbim günahlarımı affet, özür dilerim...
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #10 |
| Cikis Kapisi Nerde Buranin :))))))
________________ No MoRe DramA | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |