![]() |
| | #1 |
| Bir yerlerde umudun varlığını hissetmekteyim. Ne vakit seni dinlesem içimdeki kuşlar uçuşur gider, kanatlarım olur notalar Tamda kırılan kanatlarımın yerinde durur. Uçmak isterim sonra gökyüzü, bulutlar ve görülmemiş her şeyler... Zira yeryüzünde görülecek hiç bir şey kalmadı ve birileri, yüzüne bakmaya değecek... Başkaca dünyalara kanat açmak, başkaca şeyleri anımsamak... Yorgun bir ruh,hissiyatını kaybetmiş bir hüvviyyetle ancak böyle yaşanır diyor insan, ancak böyle buralarda, şuralarda dalıp dalıp gider, hayaller kurar. Umulmadık hayaller hemde. Hem başkaca nasil yaşanırdı ki? Nasil nefes alınır ve nefes almaya değer bulunur... HiraiZerdüş | Çok Özledim Seni [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Her an farkındayım, az az öldüğümün. Bilincindeyim doğan ayın, eriyen karın, akan suyun ve usul usul tükenen zamanın. Ölümle tanıştıktan sonra anladım sadece bir kimlik belgesi olduğunu yaşamanın.. Bir sızı hissediyoruz , nefesimizin tıkandığı bir an. Öyle acı veriyor ki bazen içinden çıkışı yok. Anlamsız bir sürü söz içinde kalıyoruz. Zor olan özlemek! Yüreğine sığdıramadığın taşıması en ağır yük. Pencereden baktığınızda, Güneşi Esirgemiyorsa Gökyüzü, Birileri yaşadığınız günlerin bedelini ödediği içindir ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İnsan diyorum; Öyle durduk yerde soğumuyor hayattan ve insanlardan. Susuyor ve sustukça biriktiriyor. Ve sonra, ya içindekileri haykırıyor ya da sessizce uzaklaşıyor… Her şeyden ve herkesten... ![]() -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ey insan! Ölmeden evvel ölmelisin. Dünya telaşı sana soracak. Ne yiyeceksin, ne giyeceksin, nerede barınacaksın. Sen ona şöyle cevap vermelisin. Ölüm yiyeceğim, kefen giyeceğim, kabri mesken tutup orada kalacağım. Ey dünyanın kulu ! Ey paranın ! Ey övülmenin ve yerilmenin kulu ! Düşün ki sevdiğin dünya seni terk ediyor. Ahiret yaklaşıyor.Belki ölüm şimdi şuan gerçekleşecek.Sevdiklerinle senin arana duvar olacak, düşün mezarın kazılıyor. Hala hırslarının peşinde mi? gidersin. Hırsın olmasa bile dünyada ki nasibin zaten seni bulacaktı. Kimse bu dünyadan nasibini elde etmeden ayrılmaz.Ölüp giden yetip gitmemiştir.Bak kainat her daim bir diriliş içinde ne ölüyor, ne bitip gidiyor. Ara bul tohumun toprağın içinde filizlendiğini göreceksin. Ölüm bir dirilişin müjdesidir. Varlığını gömünce öldü sanılır. Tohum toprağa gömülünce ölmüyor ki insan ölsün. vesselam. Alıntı* 👍 2
________________ bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti. Konu Reyhan tarafından (21 Kasım 2020 Saat 22:43 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| İçimizde o kuşun kanat sesini duyuracak kadar güzel bir sevgi taşıyorsak hayat bambaşka gelir. Yanımdayken özlemek isterdim ama özlemek zor olsa da güzeldir bazen.. Ayrılıklar hiç olmasa keşke ama oluyor işte.. Emeğinize sağlık Loverman. 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| bazen insan öyle bir özlenir ki; özlenen bilse yokluğundan utanır.
________________ bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti. | |
| |
| | #4 |
| Emeğinize yüreğinize sağlık | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |