![]() |
| DJ Röportaj Radyo dünyasından kişiler ile yapılan röportajları bu başlık altından takip edebilirsiniz |
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| Sevgili IRCRehberi.Net kullanıcıları; Röportajının yapılmasını istediğiniz DJ/Yayıncı'ları aşağıdaki kriterler doğrultusunda belirtebilirsiniz. Kimleri önermelisiniz;
Yukarıda belirtilen kriterler çerçevesinde Röportajını görmek istediğiniz isimleri başlık altında belirtebilirsiniz. Kategori görevlileri tarafından kısa sürede değerlendirilecektir. IRCRehberi.Net Yönetim Adına. 👍 2 | |
| |
| | #2 |
| ;bayrak;bayrak;bayrak | |
| |
| | #3 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #4 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ UçuRumu SevenLeRin KanatLaRı oLmaLı... | |
| |
| | #5 |
| :) popiler olmamakla birlikte 11 yıllık radyo yayıncısıyım. :) neden olmasın. sıradan amatör bir prograncıyla röportaj.. ;khv | |
| |
| | #6 |
| Radyo onun için yaşam kaynağı.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ile güzel bir röportaj olabilir.
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #7 |
| bencede @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
m 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Linux diyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
röportaj sorumlum duy beni ahah ;d Aşırı bilgilidir radyo konusunda benden duymuş olma ama ;dd 👍 1
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |