![]() |
| | #1 |
| İnstagramda Kurtlar Vadisi ile.ilgili bir sayfam.Sayfayı ciddiyetle yönettiğim için bazen sanatçılarla denk gelebiliyoruz. Hakan Boyav ' ı severim.Kibri olmayan dürüst bir abimizdir.Daha önce instagramıyla ilgili bozun sorunlar olmuş, yardım etmeye çalışmıştım. Kendisi daha önce başka dizi ve filmlerde ve sonradan Kurtlar Vadisi Pusu da Kara karakteriyle baya ünlenmişti.Şuanda sanirim Payitaht Abdulhamit dizisinde Mahmut Paşayı oynuyor.Milliyetçi bir abimizdir.Bugün instagramda gezerken profiline denk geldim ve Ayasofya ile ilgili birşey paylaşmadığını farkettim. Sonra bi yazayim dedim ve aramızda geçen diyaloglar 😄 ![]() - ![]() - ![]() - ![]() 👍 6 | |
| |
| | #2 |
| Çok keyifli bir sohbet olmuş, amacınıza ulaşmışsınız. Tebrik ederim ;haha
________________ . | |
| |
| | #3 |
| Amacim işi vardir unutmuştur diye hatirlatmaktı.Biraz zoraki oldu 😊 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Dvdhshdhd adam dizinin etkisinde kalmış hala konuşmalar efso 👍 2
________________ Sayonaraaa.. | |
| |
| | #5 |
anaa 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #6 |
| Hala ağır abiliğini korumuş ;khv 👍 1
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #7 |
| Abartılacak bir şey yok demiş ama bence çok önemli bir konu. Tarihi değiştirecek bir durum yaratabilir. 👍 2
________________ "Vatan ne Türkiyedir Türklere, ne Türkistan Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan" "Made in Turan" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #8 |
| Sonunda paylaşmış tebrikler ;d 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
Ecdadın kemiklerini sızlatmış bir olaydır.Bediuzzaman Said Nursi hazretleri gibi bazı alim ve evliyaların vasiyetlerinin-kerametlerinin vücuda geldiği bir olaydır.Kendi toprağında ki mülke başka devletlerin karışabilmesi-engellemesi veya yön vermesi acı bir gerçektir.Türk'e kimse zincir vuramaz.Biz bunu kaldıramayız.Biz bugün zincirlerimizden kurtulduk.Bu olayı bütünüyle idrak etmek lazim. Malesef tarihimizden uzaklaştık.Dünya ya 600 yıl hüküm sürmüş, heybetiyle alemi titretmiş ve dize getirmiş Osmanlı Devletini; geçmişimizi-ecdadımızı gerektiği kadar, layıkı vechiyle tanımıyoruz.. 👍 3 | ||
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |