![]() |
| | #1 |
| Düşündüğünüz her zaman kendi duygularınız ve düşünceleriniz oluyor. Kendi menfaatlerinizi önemsediğiniz kadar önemsemiyorsunuz hiçbir şeyi. Oysaki bu hayatta menfaatten, çıkardan daha önemli şeylerde var. Bunu hiçbir zaman anlayamayacak olmanıza tüm benliğimle üzülüyorum. Ama elimden geleni yaptıysam da başarılı olamadım. Verdiğim her bir çabanın boş olduğunu görünce ayrı bir dağıldım. Dağıttınız! Zaten toparlamakta da gelmedi aklınıza. Toparlanmayı bırakın ,dağılmam bile önem taşımadı. Belki boşuna çabalıyorum , belki nefesimi boşa tüketiyorum. Yine söylüyorum sizin mutluluğunuz için fedakarlık yapan ve sırf yüzünüzde oluşacak en ufak bir tebessüm için çabalayan birilerini üzüyor olabilirsiniz. Tam da şuanda. İyi Düşünün... Kendi mutluluğunu, menfaatlerini ve düşüncelerini bir kenara bırakıp her zaman sizi önemseyen, sizin mutluluğunuz için çaba sarf eden insanları yerle bir ettiniz. Sormazlar mı bunun hesabını size? Elbet sorarlar. Sormalılar... Miraç Çağrı Aktaş 👍 1
________________ [B][CENTER]Kurt'lar Ulumadıkça Köpekler Susmaz. Köpekler Üresede Kurt'lar Korkmaz... ----------------------------------------------- | |
| |
| | #2 |
| Eline sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |