![]() |
| | #1 |
| Kitap ayracı Kitapların altını çizmeyin. Sayfasını kıvırmayın.. Bilgi aldığımız ve keyif aldığımız şeye saygı duymalıyız.
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Kitaplarıma asla zarar vermem bişey bulamazsam bir çiçek dalı koyarım
________________ . | |
| |
| | #3 |
| Kitaba zarar vermeyi seviyorum. Altını çizmeyi, kenarını kıvırmayı, bilinçsizce oluşan kahve lekelerini. Okuduğumu başka türlü belli edemiyormuşum gibi geliyor. Kitap ayraçlarını sırf hoş bulduğum için almak gibi saçma bir huyum var 👍 1
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #4 |
| Kitap satın alırmış gibi almıyorum, okuduğum kitabı bir başkasına hediye etmek için alıyorum. Bazı sayfaların kulaklarını içe kıvırmaktan başka bir zarar vermem. Bazen sayfaların kulağını çekiyorum.. 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Kivirmayi sevmiyorum ama altini cizmek bana ozel ve anlamli gelen yerler o yuzden zarar olarak gormuyorum :)) 👍 3
________________ ﴾Ḧ̤﴿﴾Ë̤﴿﴾R̤̈﴿ ﴾K̤̈﴿﴾Ä̤﴿﴾L̤̈﴿﴾P̤̈﴿ ﴾K̤̈﴿﴾Ë̤﴿﴾N̤̈﴿﴾D̤̈﴿﴾Ï̤﴿ ﴾S̤̈﴿﴾Ä̤﴿﴾R̤̈﴿﴾K̤̈﴿﴾Ï̤﴿﴾S̤̈﴿﴾Ï̤﴿﴾N̤̈﴿﴾Ï̤﴿ ﴾S̤̈﴿﴾Ö̤﴿﴾Ÿ̤﴿﴾L̤̈﴿﴾Ë̤﴿﴾R̤̈﴿.. ♡♡♡ | |
| |
| | #6 | ||
| Alıntı:
Benden her şeyimi alın, kitaplarımı asla. Alıntı:
👍 2
________________ ![]() | |||
| |
| | #7 |
| Tamam, sakin ol lütfen. hglşkjhgşl 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Kitap okurken genelde dişimin arasında bulduğum kağıt parçası.
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #9 |
| bazan ikinci el kitap alip okudugumuzda bi sayfasinin bukulmuslugu yada bi cumlesinin alti cizilgigini gormek onceki okuyan kisinin ne duygular hissettigini anlamaya calismak bunlar guzel seyler
________________ | |
| |
| | #10 |
| | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |