![]() |
| | #1 |
| Blues Mobile Band - I Live You Baby [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] hic sevilesi hissetmiyorum artik . avaz avaz sevmeyin beni o yüce duyguya layik degilim artik demek istiyorum . bari burdan soyleyeyim... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- kanım çekildi! ben kelimelerimi sıraladım susamadım giderken,gözlerim anlattı durdu sevgisizliği gördüm ben,hainliği akşamları duvarlarda gördüm sevgisizliği öğrenemedim,öğretemedim ne işe yaradım bilemedim sonu zafer olmadı inandıklarımın artık inanmıyorum mutlu olabilmek için. aynada artık o eski yüz yok kimlik yitirilmiş,kenarlarda hafif ve derin küf desem değil,toz desem oda değil örümcek ağı bile tutmamış göz kapaklarım yorgun,çaresiz yanarken ben yitip gidiyorum evime her dönüş parça bırakıyor alemlerde parmaklar kırık,gözler utanç dolu hristiyan yaşıyorum alemleri namuzsuz,kabinesiz... destanlardan çıkıyorum,beynimi satıyorum veda ediyorum hayallere alemlere gidiyorum,kanım boğarken beni yaşamak ne kadar anlamlı bilmiyorum. kaleler yıkılıyor,ben tamir edemiyorum alkol sınırına dayanamadan kopuyorum görünmez kelepçelerim günümü daha başlamadan bitiriyor artık yürümez bu ayaklar,gülmez bu gözler kaçamam da,kalamam da öyle boş birşey işte! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- zor. çok zor. sevmek veya sevilmeyi hayal edip heyecanlanmaktır sevgisizlik. bazen hayal edememektir. lan diyorsun vay be ben seviyorum ama şimdi o beni severse neler olur diye düşüyorsun.. bakıyorsun olucak gibi sanki. ama yine olmuyor. yine.. tek istediğim bu artık. sadece onun gözlerine bakarak saatler geçirmek. zaten saniyler gibi geçicek biliyorum. kafasını omzuma dayasın öyle duralım saatlerce. konuşmasak da olur. ne güzel de olurdu. ama olmayacak sanırım. zor iş sevgisizlik. insanın umutlarını da alıp götürüyor.. hala ergen gibi triplere giriyorum şu olay yüzünden. en ufak bir olumsuzlukta, dünyam başıma yıkılıyor. ne sacma hayat bi ölsem artık diyorum. nedeni bu olay biliyorum. bazen de saçma sapan bir şey yüzünden çok mutlu oluyorum. böyle dengesizlikler içerisindeyim. bitsin artık şu sevgisizlik. zor çok zor.. bilmiyorum ama, cidden insanı hayattan soğutacak cinsten, hatta yaşamını sona erdirecek cinsten kötü ve zor bir şey.. Alinti 👍 1
________________ bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |