![]() |
| | #1 |
| kişinin o an ki ruhsal durumuna göre değişkenlik gösterebilecek obje ya da sujeler bütünü.. ? mesela,insan kimi zaman öylesine dibe vurur ve herşeyden vazgeçme noktasına gelir ki,etrafındaki herşeye karşı ilgisini yitirir..bu kişinin gözünde herşey anlamını,önemini kaybeder ve bi anda sıradanlaşır..sonsuz bi boşluk hissinin kapladığı bi hayatta neyin anlamı vardır ki zaten ? bazen de tam tersi;tüm korkularını,kaygılarını kabullenip bunların üstesinden gelmeyi öğrenir..içinden taşan bi umutla,coşkuyla kabına sığmaz bi şekilde artık herşeyi daha net anlar hale gelir..dalından düşüp boşlukta süzülen bi yaprak ya da rüzgara kapılıp giden bi şeytan tüyüne bile içini ısıtacak anlamlar yükleyebilir.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 5 | |
| |
| | #2 |
| hayatta herşeyin düzgün gitmesini beklemek bana anlamsız geliyor.. | |
| |
| | #3 |
| elif şafak okumak | |
| |
| | #4 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
;khv :) 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Beklemek 👍 1
________________ ~Iyi Niyetiniz Bile Kötü. | |
| |
| | #6 |
| Hayat :) 👍 1
________________ . | |
| |
| | #7 |
| İnsanlar 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Elalem ne der diyenler 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #9 |
| İki Yüzlüler . 👍 1
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #10 |
| Hayatında Karışıklık İstemiyorsan Kural Basit: Eşyaları Aldığın Yere, İnsanları Hakettiği Yere Koyacaksın…Sanırım o zaman her şey anlamlı olacak..:) 👍 1 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |