![]() |
| | #1 |
| eski sevgiliyle arkadas kalmak yoktur; bir umut vardir. 👍 2
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #2 |
| Eski sevgilinizle*arkadaş kalmanın en sağlıklı ya da doğru seçenek olmadığı*hakkında çok şey söylenmiştir, çünkü tekrar birbirinize ilgi duyma olasılığı vardır. İlişkinin türü değişmiş bile olsa hoşlanmadığımız o dinamiğe girmemiz mümkündür yani kisaca arkadaş kalanlar 1% :) 👍 1
________________ Cehennem insan Yüreğinde sevginin bittiği yerdir..;) | |
| |
| | #3 |
| Olamadığım birşey, denemedim bile ;mlk 👍 1
________________ Doğallığın verdiği huzuru, doğal olmayan yollardan arama. Çünkü sadelik, sahtelik sevmez. | |
| |
| | #4 |
| Adı üstünde eski!! Ne diye başka surette hayatında olur ki saçma..
________________ Mükemmel bir hayat istediğimiz yok. | |
| |
| | #5 |
| Arkadaş olmak istesem baş da sevgili olmazdım. Olmaz eski sevgiliden arkadaş falan ;yanbakis
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #6 |
| ßitmis ßiseyi tekrarlamak qißi olur Onun Icin Herkes Kendi yoluna gitsin.. | |
| |
| | #7 |
| Nayır, nolamaz... | |
| |
| | #8 |
| Olmaz. | |
| |
| | #9 |
| Ben olamaz diye düşünmüyorum. Arkadaş olabilmek çok zor olmasa gerek, dostluk değil neticesinde. Duygularımı kaybettiysem ve ona karşı birşey hissetmiyorsam selamını alıp verebilirim, bir konuda bişey danışırsa insanlık adına belli bir sınır içerisinde yardımda da bulunabilirim. Bu kadar şeyi yapmak zor olmasa gerek. Dediğim gibi burada karşımdaki insana edindiğim hissiyatlerimin bitip bitmediği önemli yada hayatıma bir zararı olup olmadığı önemli. Tutup da kardeş ol, dost ol, sırrını paylaş denilmiyor. Ama görmemezlikten gelinmesi de saçma geliyor. Bir zamanlar hayatımdaydın seni tınlarım, hayatımda yoksan seni tınlamam hesabı bana hep çok saçma gelmiştir. Çünkü her insan her insanla uyuşamıyor. 👍 1
________________ ***** "Ardından karanlığın içinde bir kibrit yanmış. Geçmiş, geleceğin üzerinde kendini ateşe vermiş. Ve gelecek, geçmiş ile birlikte yok olmaya başlamış." ***** | |
| |
| | #10 |
| Selamlaşırım, gördüğümde konuşurum ama arkadaş kalmaya gerek yok
________________ . | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |