![]() |
| | #1 |
| Mürekkep ile değil kanla yazılan destan;bayrak;bayrak
________________ *Samimiyetiniz değil -Pazarlığınız içten ! | |
| |
| | #2 |
| Okurken gözlerimin dolduğu ve gururla okuduğum en en güzel marş
________________ . | |
| |
| | #3 |
| ne zaman istiklal marşını duysam ağlamaklı ve gururlu oluyorum. belki de tüfeği kırılınca eline geçen kürekle hücuma kalkan mehmet çavuş yüzündendir. belki de tetik basmıyor komutanım diyen askere, oğlum tetikte sorun yok parmağın kopmuş oğlum diyen asker yüzündendir . ![]() ![]() 👍 1
________________ Oturduğum Yerden Millete Dert Oluyorum, Ayağa Kalksam Ne olur Acaba | |
| |
| | #4 |
![]() 10 kıta'ya bir VATAN'ı sığdırabilmiş yegane şiir.. 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #5 |
| "Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder… Gölgende bana da, bana da yer ver. Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar: Yurda ay yıldızının ışığı yeter. "Alıntı"
________________ ![]() "Şimdi açsam pencereyi de beklesem. Sen gelsen. Olmaz ya hani geliversen. Hiç bir şey sormasan. Hiç bir şey söylemesen. Sussam... Sussan... Sussak...'' #cemalsüreyya | |
| |
| | #6 |
| Istiklal marşı okununca burnunun diregi sizlamali insanin. Her cumlesinde bir hikaye , bir haykırış, binlerce şehit var....hamd olsun allahim
________________ Sabrımın sınırları taştığında hayatımdan silemeyeceğim insan yoktur. Kimsenin ardından koşmayın çünkü seven insan yan yana yürür | |
| |
| | #7 |
| maarif vakfının düzenlediği yarışmada birinci seçilen ve milli duyguları uyandıran şiir, kıta, destan...
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |