![]() |
| | #1 |
| Düşük bel pantolon giyen erkek Ben asla giymem 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Iyyk. Sevmem.
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #3 |
| Vazgeçilmezimdir ;heart
________________ Doğallığın verdiği huzuru, doğal olmayan yollardan arama. Çünkü sadelik, sahtelik sevmez. | |
| |
| | #4 |
| :| yok artık
________________ Beni anlamıyorlardı. Zarar yok. Zaten beni, daha kimler anlamadı.. ~ Bende Mevsim Hep Sonbahar | |
| |
| | #5 |
| dibini.. şaka şaka, isteyen istediğini giysin.
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| | #6 |
| bence gayet guzel durur yakisir
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #7 |
| hiç sevmediğim görüntü şeklidir.
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #8 |
| Millet uzayda koloni kurmaya çalışıyor. Biz hala şunu giyen kadın, bunu takan erkek konusunu konuşuyoruz. 👍 1
________________ Dörtnala gelip Uzak Asya'dan Akdeniz'e bir kısrak başı gibi uzanan bu memleket bizim. Bilekler kan içinde, dişler kenetli, ayaklar çıplak ve ipek bir halıya benzeyen toprak, bu cehennem, bu cennet bizim. Kapansın el kapıları, bir daha açılmasın, yok edin insanın insana kulluğunu, bu davet bizim.... Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine, bu hasret bizim... Nâzım HİKMET | |
| |
| | #9 |
| Keyif meselesi. Giydiğim için demiyorum,renkler ve zevkler bütünü.
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #10 |
|
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |