![]() |
| |
| | #1 |
| Kuzenim yapmıştı hastalık ile ilgili sağlam bir şaka idi
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #2 |
| Arkadaslar aramizda bir MAL sakamiz var bir gün arkadasinn cafeteryasinda oturuyoruz hep birlikte serdar arkadasimiz yerlere paspas atiyordu arkasinda transeksuel biri vardi ve ishni icinde dolasiyordu serdar arkadasimiz bu trans gördu ve ynindan gecerken MAL dedi gitti serdar arkadasimda valla dedi beni arkadan görmesine ragmen MaL oldugumu bildi dedi :)) SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 👍 1
________________ İnsan... Olduğunu "UNUTMA" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #3 |
| Patlayan sigara ve torpil | |
| |
| | #4 |
|
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #5 |
| türkiye büyüdü
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #6 |
| Enişteme demlik şakası yaparken demliğin kapağını burnuna düşürüp yaralayışım geldi aklıma | |
| |
| | #7 |
| iha'nın sevgilisi var.
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #8 |
| arkadasimin telefon rehberine numarami Seytan diye kayitlamam sonucu aradim ve Seytan ariyor yazdiginda kiz dili tutulmasi karsiliginda kotu saka oldugunun farkina varmam
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #9 |
| "Faiz sebep, enflasyon sonuçtur" ve "Biliyorsunuz, benim alanım ekonomi". Bu iki cümle ayrı ayrıyken bile komikken bir de beraber okuyunca kahkahalara boğfkdsjfejo. Yazamadım bak gülmekten. 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| Abim ile benim aramda olan su ile ilgili bir şaka vardı ;d | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |