![]() |
| | #1 |
| Bizim dinimiz, milletimize hakir, miskin ve zelil olmayı tavsiye etmez. Tam tersine Allah’ta, Peygamber de insanların ve milletin izzet ve şerefini korumalarını emreder.” Mustafa Kemal Atatürk 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #2 |
| Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Şuna inanmak gerekir ki, dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir. 👍 1
________________ ~ Hayatım hakkında sizi ilgilendiren tek şey Haddiniz... Gerisine muhattap Değilsiniz..~ | |
| |
| | #4 |
| Bir millet eğitim ordusuna sahip olmadıkça, savaş meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin kalıcı sonuçlar vermesi ancak eğitim ordusuyla mümkündür. | |
| |
| | #5 |
| Bende bunu yazacaktım ;v6 Katılıyorum. 👍 1
________________ ***** "Ardından karanlığın içinde bir kibrit yanmış. Geçmiş, geleceğin üzerinde kendini ateşe vermiş. Ve gelecek, geçmiş ile birlikte yok olmaya başlamış." ***** | |
| |
| | #6 |
| Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak! * Ben, manevi miras olarak hiçbir nass-ı katı, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevi mirasım, bilim ve akıldır. Benden sonra beni benimsemek isteyenler, bu temel mihver üzerinde akıl ve ilmin rehberliğini kabul ederlerse manevî mirasçılarım olurlar.
________________ Hiçbir süs edep kadar güzel değildir... | |
| |
| | #7 |
| Hayatı ve özgürlüğü için ölümü göze alan bir millet asla yenilmez
________________ Beni anlamıyorlardı. Zarar yok. Zaten beni, daha kimler anlamadı.. ~ Bende Mevsim Hep Sonbahar | |
| |
| | #8 |
| En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır. 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| onun ben ruhunu beğenirim ya. ata'ların en güzeli... 👍 1
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #10 |
| Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |