![]() |
| Anketimiz: Isyerinde stresle basa cikabiliyor musunuz? | |||
| Evet | | 1 | 100.00% |
| Hayir | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 1. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
|
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Evet çıkmak zorunda kalıyor insan iş arkadaşlarımdan alıyorum sinir ve stresimi ;sampiyon 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #2 |
| Bazen evet bazen hayır;merdane
________________ *Samimiyetiniz değil -Pazarlığınız içten ! | |
| |
| | #3 |
| genelde evet; ama bi sari ciyan var onuuuu yolasim geliyo sjxkdkfkf beni strese sokuyor manyak kadin o varken basa cikamiyorum 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #4 |
| Bazen kafayı yememek için şartları çok zorluyorum | |
| |
| | #5 |
| Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bazen :)
________________ [B][CENTER]Kurt'lar Ulumadıkça Köpekler Susmaz. Köpekler Üresede Kurt'lar Korkmaz... ----------------------------------------------- | |
| |
| | #6 |
Bu aralar güzel idare ettiğimi düşünüyorum eski ben olsa böyle olmazdi;b6 | |
| |
| | #7 |
| stresle mücadele bu kadar önemliyken ne ilginçtir ki bununla mücadele için gerekli eğitimler kurumlarımızda, okullarımızda ve firmalarımızda doğru dürüst pek verilmiyor, verilenlerin bazılarını da izledim ve izlerken daha çok strese girdim. (yetersiz ve ucuz eğitmen sendromu). özellikle firmaların bu konuya kendi çıkarları için ciddi yaklaşması gerekir çünkü dünyanın maaşını da verseniz stresli çalışanların size pek bir faydası olmaz tam tersine zararları büyük olur. | |
| |
| | #8 |
| evet çıkabiliyorum hizmet sektöründe olmak zor misafirle ayrı personel ile ayrı
________________ Beni anlamıyorlardı. Zarar yok. Zaten beni, daha kimler anlamadı.. ~ Bende Mevsim Hep Sonbahar | |
| |
| | #9 |
| cıkamıyorum | |
| |
| | #10 |
| dsvkdmslvmdsl
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |