![]() |
| Şiirler - Güzel Sözler Beğendiğiniz yazı, şiir ve güzel sözlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Göz yanilmasi degil bu resim Gidiyorsun Bir feryat kopariyor narin ayaklarin Siziyorsun kalbimden baska birine hayat olmaya En güzel rüyadan uyandiriyorsun çirkin bir gerçegi Tüm sözlerini yeme pahasina Susturuyorsun tüm sözleri Çünkü gidiyorsun Birak simdi hirpalayayim kendimi Simdi degilse hüzün, bir daha ne için ne zaman Ve ölüm herhalde en fazla bu kadar yaman Ben ne kadar çiglik çigliga, Sen o kadar susuyorsun Kimildamaya mecal vermiyor bu yikik an, Çünkü gidiyorsun Cömertçe harcadim umutlarimi, Senden öncesinde kaldi Nasilsa sen vardin ve olmayabilirdi artik hiçbir sey Ve simdi tüm umutlarim altinda ayaklarinin Ne varsa biz kildigim bir bir çigniyorsun Gidilen olmak nedir bilmiyorsun Çünkü gidiyorsun Her çiçek beyazda karar kiliyor anlatmak için ayriligi Her mevsim sonbahara birakiyor sirasini Köklerinden ayiriyorsun filizlenmeden her tomurcugu Ve insanlik suçuna ortak kiliyorsun kararini Sevmek adina tüm bildiklerini yerle yeksan ediyorsun Çünkü gidiyorsun Hançer hançer yirtiliyorsun gözlerimden, Sonumuzu baslatiyorsun Hayat kaç kez tanir yeni bir güne uyanma sansini Unutuyorsun ölümü Ve en pervasiz halini kusaniyorsun isyanin Gözlerine bakmadan göremem biliyorsun Sirtini dönüp bir adami sirtindan vuruyorsun Çünkü gidiyorsun Gülüsüne bahari yerlestiremez bir baskasi, Sansini zorluyorsun Hayat, beni sensiz birakmaya degmez abartiyorsun Feryadimi duyamiyorsun, mesafeler büyüyor siliniyorsun Topraklara ram oluyorum, anlamiyorsun Kalbimin israrisin ama engellenemiyorsun Çünkü gidiyorsun 👍 1
________________ Evdeki bayat ekmek gibiydin.Ben sana nimet deyip başımın üstünde tutarken, sen gidip başkalarının çöplüğünde küflenmeyi tercih ettin. | |
| |
| | #2 |
| Gülüsüne bahari yerlestiremez bir baskasi... Kaleminiz,kelamlariniz daim olsun. Saygılar 👍 1
________________ Hiçbir süs edep kadar güzel değildir... | |
| |
| | #3 |
| Tşk ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ Evdeki bayat ekmek gibiydin.Ben sana nimet deyip başımın üstünde tutarken, sen gidip başkalarının çöplüğünde küflenmeyi tercih ettin. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |