![]() |
| | #1 |
| TSK'nın Akdeniz'de yaptığı tatbikat yankı uyandırdı. 17 uçak ve 8 savaş gemisinin katılımıyla gerçekleşen tatbikatta dost ve düşman ülkelere mesajların olduğunu belirten uzmanlar, Türkiye'nin "Gerektiğinde tüm Doğu ve Orta Akdeniz kıyılarına müdahale ederim" mesajı verdiğini kaydetti. Ayrıca, Türkiye'nin harbe hazırlık seviyesi bakımından ABD ile en başa oynayacağı belirtildi. Türk Silahlı Kuvvetleri, Akdeniz'de son dönemin en çok konuşulacak askeri eğitim faaliyetlerinden birine imza attı. 17 uçak, 8 fırkateyn ve korvetin katıldığı eğitim faaliyeti, Türkiye'deki harekat merkezlerinden komuta edildi. Türkiye'nin gerçekleştirdiği eğitim faaliyeti ile dost ve düşman ülkelere 5 önemli mesaj verildiğini belirten Oğuz, 'büyük bir harekata 24 saat içerisinde hazır olabiliyoruz' demektir. Bu durum çok hızlı toparlanabilme ve harekat planı yapabilme gibi kabiliyeti gerektirir. Sadece savaş uçaklarının hazır olması yetmez. Gemiler hemen gidemeyeceği için gemilerin orada olması gerekir. Türk savaş gemileri şu an Akdeniz'in dört bir yayılmış halde görev icra ediyor. Harekata katılan 8 fırkateyn ve korvetimiz var, bu çok büyük ateş gücü demektir." dedi. kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 Konu Beyaz tarafından (13 Haziran 2020 Saat 13:09 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Savaşlar yakın sanırım 👍 1
________________ *Samimiyetiniz değil -Pazarlığınız içten ! | |
| |
| | #3 |
| 👍 1 Konu Beyaz tarafından (13 Haziran 2020 Saat 14:32 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |