IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat


Otomobil Haberleri Otomobil Dünyası

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Haziran 2020, 16:49   #1
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Yerli otomobil için bir sevindirici haber daha!

Yerli otomobil için bir sevindirici haber daha!

Yerli otomobil için bir sevindirici haber daha!

27 Aralık günü tanıtımı gerçekleştirilen yerli otomobil için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 2022 yılında yollara çıkması beklenen otomobilin üretileceği fabrika için ÇED raporunun olumlu sonuçlandığını ve zemin etütlerinin gerçekleştirilerek alt yapı işlemlerinin tamamlandığını sizlere duyurmuştuk.

Yerli otomobil yatırım teşvik belgesi aldı!
ÇED olumlu raporunun ardından Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu bugün de Yatırım Teşvik Belgesi aldığını duyurdu. Fabrikanın üretim kapasitesi yılda 175 bin adet olacak ve müşterilere marka deneyiminin yaşatılacağı kullanıcı odaklı kampüs ile birlikte toplamda 22 milyar liralık bir yatırım olacak.

Yerli otomobil için bir sevindirici haber daha!

Fabrika faaliyete geçtiğinde doğrudan 4 bin, dolaylı olarak 20 bin kişiye istihdam sağlayacak. Avrupa’nın ilk geleneksel olmayan elektrikli araç üretim tesisi olacak. Geleneksek olmayan: herhangi bir içten yanmalı araç üretimi gerçekleştirilmiyor.

Yerli otomobil tanıtım etkinliğinde duyurulduğu gibi ilk olarak C segmentinde SUV üretimi gerçekleştirilecek. Takip eden yıllarda yine tamamen elektrikli olan C Sedan, C Hatchback, B SUV ve C MPV modellerinin kullanıcılar ile buluşturulması planlanıyor.

alıntı
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:25.