![]() |
| | #1 |
![]() Merhaba Saygıdeğer IRCRehberi.Net Kullanıcıları; Siz Değerli Üyelerimizin Katılımlarıyla IR-Ayın Enleri Mayıs Ayı Oylamasının kazananları belli olmuştur Mayıs ayı En'lerini tebrik ederiz . *Ayın En İyi Nicki : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] *Ayın En İyi İmzası : @L_ *Ayın En İyi Avatarı : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] *Ayın En İyi Aktif Üyesi : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] *Ayın En Güzeli : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] *Ayın En Yakışıklısı : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] *Ayın En Yardımseveri : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] *Ayın En Kırılganı : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] *Ayın En Kibari : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] *Ayın En Neşelisi : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] *Ayın En Gizemlisi : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] *Ayın En Ciddisi : @Xr *Ayın En Melek Üyesi : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] *Ayın En Sakin Üyesi : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] *Ayın En Sempatik Üyesi : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] *Ayın En Duygusal Üyesi : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] – @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] – @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] *Ayın En Komik Üyesi : @L_ *Ayın En Çok Konuşkan Üyesi : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] *Ayın Yorumlarını En Beğendiğiniz Üyesi : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] *Ayın En Delidolu Üyesi : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] *Ayın En Somurtkan Üyesi : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 11
________________ *Samimiyetiniz değil -Pazarlığınız içten ! Konu Berru tarafından (01 Haziran 2020 Saat 12:13 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Tesekkur ederim ;d @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
tebrik ederim.;mlk;sampiyon 👍 3
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #3 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
kusura bakmayın genel olarak tebrik etmek durumunda idim ;pup6 👍 4
________________ *Samimiyetiniz değil -Pazarlığınız içten ! | |
| |
| | #4 |
| Şuan somurtarak tebrik ediyorum (: 👍 3 | |
| |
| | #5 |
| Bir süre konuşmayacağım ;haha 👍 2
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #6 |
Teşekkürler ve tebrikler :o | |
| |
| | #7 |
| Hiç Bir Kategoriye Girememişiz Utandim Şimdi. . . ;huh | |
| |
| | #8 |
| bende sizi tebrik ediyorum. ;uzl 👍 3
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #9 |
| Herkesi tebrik ediyorum EN'ler ;dayi 👍 2
________________ Doğallığın verdiği huzuru, doğal olmayan yollardan arama. Çünkü sadelik, sahtelik sevmez. | |
| |
| | #10 |
| en kırılgan seçilmişim:) tsk ediyorum doğru kırılganım kırmayın benim poncik kalbimi :) 👍 1 | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |