IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
37Beğeni(ler)

Seçenekler Stil
Alt 31 Mayıs 2020, 23:01   #1
yok saymak çok zarif bir intikamdır.
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Forumda Yüzyüze Görüştüğünüz/Görüşmek İstediğiniz Üyeler ?

. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] sadece.
👍 5

**

Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık.

**

Alt 31 Mayıs 2020, 23:09   #2
𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚 ✨
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Var bir hayalimiz ..

Aslında görüşmeyi çok istediklerim artık hayatımda değiller o yüzden bazı şeyleri fazlaca istemekten korkuyorum ..

👍 1

vâki olanda hayr vardir. .

Alt 04 Haziran 2020, 13:52   #3
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Görüştüklerim; @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;mlk

👍 1

Alt 04 Haziran 2020, 13:54   #4

Avatarına çok hayran kaldım ondan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile tanışıp görüşmek isterim :) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile var planlarımız zaten @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] de bi gelirse kutsal topraklara hani :) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] yi çok tanımak ve görmek isterim ruh ikizim adeta öyle hissediyorum:)

👍 4

*Samimiyetiniz değil

-Pazarlığınız içten !

Alt 05 Haziran 2020, 02:19   #5

Alıntı:
Berru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Avatarına çok hayran kaldım ondan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile tanışıp görüşmek isterim :) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile var planlarımız zaten @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] de bi gelirse kutsal topraklara hani :) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] yi çok tanımak ve görmek isterim ruh ikizim adeta öyle hissediyorum:)
hayat süprizlerle dolu diyorum belki bigün bi yerde neden olmasın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;pup1

👍 1

~ çünkü birine sevdiğini söylemek zordur.

Alt 12 Kasım 2020, 14:35   #6

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm hep sen dıyorum ama hergün yanımdasın sjjsjsjsjs

Herkes KusurLarı İLe Kusursuzun Peşinde..

Alt 12 Kasım 2020, 14:45   #7

Alıntı:
aLmiLa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm hep sen dıyorum ama hergün yanımdasın sjjsjsjsjs
Waffle yedigimiz günü unutamam kem küm hahaha dhhdhdhdhdhhrjehdjdjdjjdhdhhdhdhdh

Alt 12 Kasım 2020, 14:47   #8

Alıntı:
Öykü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Waffle yedigimiz günü unutamam kem küm hahaha dhhdhdhdhdhhrjehdjdjdjjdhdhhdhdhdh
Ben seninle hiç bi günümü unutamam kiiii her anımda yanımdasın kardesım herseyımm her anım senınle güzel eglencelı olaylı sjsjjsjsjajaj

Herkes KusurLarı İLe Kusursuzun Peşinde..

Alt 12 Kasım 2020, 14:48   #9
Sahtesiniz Sahte
JeSteR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

görüştüğüm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] görmek istediğim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] :))

👍 2

Alt 12 Kasım 2020, 17:05   #10

Alıntı:
aLmiLa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben seninle hiç bi günümü unutamam kiiii her anımda yanımdasın kardesım herseyımm her anım senınle güzel eglencelı olaylı sjsjjsjsjajaj
UNutaman tabi hıh Rankini yiyim senin emi djxjxjdjdjd ranklandik QWEOSHSJDKSKSJDJD

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)