![]() |
| | #1 |
| SADE - Kiss of Life/Pearls (vinyl) hayat öpücüğü [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] En iyi sanatçı, en iyi ses, en iyi hatıralar, müziği sade ile hayatın en iyi hediyesi. Şimdilik ve sonsuza dek seviyorum ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- şu yaşımda anladım ki; gerçek, bir şeyleri sev(e)meme nedeni olduğuna göre, yoktur. mesela, yağmuru sevmiyorum ben, yağmuru düşünemiyorum yağmur yağarken. düşünüyorum ki; saçma sapan bir sokağın saçma sapan bir çukurunun tam da saçma sapan bir biçimde yakınında, saçma sapan bir arabanın saçma sapan bir hızla geçtiği ve saçma sapan bir sırıtışla yüz yüze gelirken çamura bulanacağım. yağmur nerede peki?! yukarıda bir yerde yağmur, haberi yok. gerçeğin içinde hiç olmadı. daha çok örneğim var ama yazmayacağım. neden, detay sevmem çünkü. o neden? çünkü hepsi gerçektir ve o güzelim bütünün içinde sinsi sinsi ortaya çıkacakları zamanı beklerler.. karşılaşıldığında, topuklayarak kaçılmayan sevilesi bir gerçek bulana dek; en az birine inanmam çok zor artık. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- sevgi neydi? sevgi emekti, iyilikti, dostluktu. ben galiba beceremiyorum, bir süreden sonra ipin ucu kaçıyor. sanki başım duvara çarpıyor ve ben neredeyim ne yapıyorum bu adam kim ben kimim moduna geçiyorum. biraz da sıkılıyorum galiba. bazen de karşıdaki kaçıyor, ya onu ya kendimi sıkıyorum. bana göre değil galiba. bilemiyorum forum belkide insanın kendisini bilmesidir sevgi hı? dipnot : gerçek sevgi neye benzer biliyor musunuz? acaba saçlarımı boyatsam mı diye düşünürken, saçlarının uçlarında hala babanın okşadığı, o’nun ellerinin değdiği yerlerin kaldığını farkedip boyamaktan vazgeçmeye, sonra o saçlarının uçlarını tek tek öpüp koklamaya benzer. birini böyle seviyorsanız onu gerçekten seviyorsunuzdur. Alinti
________________ bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti. | |
| |
| | #2 |
| Emeğine sağlık.;ççk 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #3 |
| Bize sormuşsun. Sevgiden sıkılma nedenin onu özlememen olabilir. Sevgiye bir süre ara verdiğinde sevme ihtiyacı hisseder ve tekrar sevmek istersin ya da aradığını bulamama da mümkün. Dış görünüşünü sevdiğimiz insanların ruhlarını kendi istediğimiz gibi doldurmaya çalıştığımız zaman sorun oluşturabiliyor. En güzeli doğru an ; doğru insan. Değiştirmeden , olduğu gibi .. 👍 1
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |