![]() |
| | #1 |
| Kompozisyon Yarışması Ödülü [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Öncelikli olarak bu yarışmayı düzenleyen #ırcrehberi ailesine teşekkürlerimi borç bilirim. Başta biricik editör sorumlum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] sonrasında bu hediyeyi gönderen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve üst yönetime çok teşekkürler . Aşırı mutlu oldum gerçekten ciddi anlamda (: Oy veren vermeyen herkese öpücükler buradan ![]() İyi ki katılmışım. İyi ki sizinleyim. İyi ki varsınız. Sizi seviyorum ;heart 👍 12
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #2 |
Canim güle güle kullan , kullandıkça bizi hatırla. 👍 2 | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
👍 4 | ||
| |
| | #4 |
| Bu güzel hediye ile daha güzel yazılarla bizimle olman dileğiyle tekrar tebrik ederim. 👍 2 | |
| |
| | #5 |
| Hediyeleşmek güzeldir. :cici: 👍 2 | |
| |
| | #6 |
| Tebrik ederim tekrardan hediyen de pek afilli güzel günlerde kullanman dileği ile canım.;gul 👍 2
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #7 |
| tebrik ederim tekrar canimmmm, güle güle kullan. ;pupilla;kalpligoz 👍 2
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #8 |
| Güle güle kullan reyhan emeğine sağlık ;uzl 👍 2
________________ Sayonaraaa.. | |
| |
| | #9 |
| Güle güle kullan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #10 |
| Bana da bir şiir yazacağın defterinle güzel yazılar yaz ve güzel anılar .. 👍 1
________________ *Samimiyetiniz değil -Pazarlığınız içten ! | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |