![]() |
| | #1 |
| 😂 Kadınların Asla Kabul Etmediği Komik Huyları 1. “Ben yemek yapmayı sevmem” – Ama Yemek Videolarını 2 Saat İzler Kadın: “Yemek yapmak bana göre değil.” Ama YouTube’da en karmaşık pastayı 2 saat boyunca izler, tarif defterini inceler, malzemeleri tek tek tartar… Yemek videosu izleyicisi + gizli şef = 1 kadın. 2. “Ben trip atmam” – Ama 3 Saat Sessiz Modda Gezer Kadın: “Trip atmıyorum.” Ama çantasını koyarken gözleri bir yerden başka yere bakar, telefonunu 5 kez kontrol eder, sessiz adımlar atar… Erkek bunu görür → Trip alarmı aktif. 3. “Ben pahalı şeylere takmam” – Ama Her Fiyat Etiketine Bakar Kadın: “Aaa, çok pahalıymış, önemli değil.” Ama kafasında 10 senaryo: Acaba indirim olur mu? İkincisi nerede daha ucuz? 4. “Hiç takıntılı değilim” – Ama Dolabı Rengarenk Düzenler Kadın: “Ben düzenli biri değilim.” Ama dolabın içi gökkuşağı gibi sıralanmış: renk, tür, boy ve kullanım sıklığına göre… Bu, evrenin gizli kodlaması gibi. 5. “Ben romantik değilim” – Ama Sürpriz Planlar Hazırlar Kadın: “Romantik olaylara ihtiyacım yok.” Ama doğum günü, yıl dönümü, film gecesi… her şey planlanmış, gizli sürprizlerle dolu. Romantik ajan mod on. 6. “Ben kıskanç değilim” – Ama Mesajlar Kontrol Edilir Kadın: “Kıskanç değilim, güveniyorum.” Ama bir bakışta “bu kim?”, “neyse bakmayayım” diyerek durumu analiz eder. Erkek: “Ne oldu?” Kadın: “Hiç… yanlış bir şey yok.” 7. “Ben alışveriş manyağı değilim” – Ama Saatlerce Mağazada Kalır Kadın: “Sadece bakıyorum.” Ama erkek 2 saat sonra: “Çıkıyor muyuz?” Kadın: “Daha bir mağaza kaldı…” Zamanın göreceli kavramı burada başlar. 8. “Ben duygusal değilim” – Ama Filmde Ağlar Kadın: “Ben duygusal değilim.” Ama köpek ölür, ana karakter zor durumda kalır → gözyaşı silme operasyonu başlar. Erkek: “Çok dramatik değil mi?” Kadın: İçten içe, evet, dramatik ama kaçamak bir gülümseme ile. 9. “Ben asla gevezelik yapmam” – Ama Sohbeti Sonsuza Taşır Kadın: “Hadi kısa konuşalım.” Ama konu bir şekilde 20 farklı noktaya kayar → 3 saatlik mini seminer başlar. Erkek: Nereden geldik, nereye gidiyoruz? 10. “Ben eşyalarımı unutmam” – Ama Çantada Bir Ev Var Kadın: “Her şeyim yanımda.” Ama çantası → ev telefonu + mini kütüphane + ilaç + gizli atıştırmalık + bir sürpriz hediyelik. Erkek: “Bu kadar şeyi tek çantaya mı sığdırdın?” Kadın: “Tabii ki… biraz sihir var.” 11. “Ben dedikoducu değilim” – Ama Tüm Arkadaş Çemberini Bilir Kadın: “Dedikodu yapmam, meraklı değilim.” Ama arkadaşlarındaki tüm olaylar, gelişmeler, mesajlar, doğum günü sürprizleri… hepsi hafızasında. Beyin = gossip radar. 12. “Ben trip atmam” – Ama Aynı Konu Üzerine 5 Gün Konuşulur Evet, bu huy kadınların klasik trip modu: Konuyu unutmuş gibi davranır ama her zaman bir plan vardır. Erkek: “Bitti değil mi?” Kadın: Bitişi kafasında yazmış ama uygulama süreci uzayabilir. 🎯 Sonuç: Kadınlar da erkekler gibi kendi tuhaf, komik ve tatlı huylarına sahip. Kabul etmeseler de, onları gözlemleyenler için bu huylar ilişkilerin renkli tarafını oluşturuyor. 😄 👍 3 | |
| |
| | #2 |
| Ahh bu kadınlar ahhh hele gıybet yapmam demeleri bi gün duramazlar yapmadan
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| Hele ki ben kıskanç değilim deyip kıskançlıktan kuduranlar yok mu ....
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #4 |
| Tamda hani bizimkinin kadın versiyonu demeye gelmiştim 😅 Neyse en azından bu konuda yalnız değiliz:) | |
| |
| | #5 |
| Sen arkadaşlarınla takıl deyipte her 10 dakika mesaj atıp, ne yapıyonuz, ne konuşuyonuz, hala bitmedimi diye eziyet edip. sonrada lafı geçinde ben öyle değilim demeleri.. Onları derken hayran hayran izliyorum...
________________ ![]() | |
| |
| | #6 |
| Kesinlikle duygusalim bunuda gizliyemiyorum malesef ya .. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |