![]() |
| |
| | #1 |
| Cümleten Selamün aleyküm ahali gece gece ben burada ne yapıyorum veya bu saatte düşünüp karar vermen için başka derdin mi yok oğlum dediğinizi şimdiden duyar gibiyim. 🤣 Ama işte jübile yapmadan sanala veda etmek istemedim ve bunun sonucunda sunucu açmaya karar verdim. Kiminiz kaçıncı oldu bu sunucu saru dıyecek kiminiz de işin içerisine girdin mi çıkamazsın devamı gelir gider kiminiz de boşver dediğini duyar gibi olsam da çoğunuzun bildiği üzerine tez karar alırım tek bir laf ile de bırakır elimi ayağımı çekerim. Beklemede kalın yakında pek yakında aktif olur sevenlere dostlara alternatif bir mecra oluşturup sonrasında da veda ederiz. Veda edeceksen niye bulaşıyorsun dediğinizi de duyar gibiyim fakat altında ne bir menfaat ne bir art niyet sakın aramayın çünkü en başından beri kendi kendimle konuşup cevap veriyorum. Sorgulamadan herkesi davet ediyor ve ara ara da olsa bekliyorum. Delidir ne yapsa yeridir 🤣🤣 Saygılar sevgiler hürmetler 👍 5 | |
| |
| | #2 |
| Bu arada sayın yetkililer konuyu Extra İRC başlığı altında bilerek açmadım. Düşünelim tartışalım diye burada açtım sorun yok kolay gelsin 🤣 | |
| |
| | #3 |
| Sunucu işi zor valla başkanım.D Ben olsam uğrasacak başka işler arardimm Yine de sen bilirsn, hayırlı olsn simdiden 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #4 |
| Güzel olsun, gülümsetsin. 👍 1
________________ | |
| |
| | #5 |
| Ben bir ara Saurhan kendi kendiyle kavga edecek diye düşündüm... Hayırlısı olsun... 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #6 |
| Günaydın abicim belliki uyuyamanissin. D uyuyamayınca sunucu açmaya karar vermişsin tam senlik bir hareket:)) şak diye karar verir şak diye siler atar dan dan dan.. bence heves etmişsin yapmalısın içinde kalmasın. Eşlik ederiz elbette vakit oldukça 👍 2
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #7 |
| Herşey gönlünüzce olsun....hoş kalın... 👍 1
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #8 |
| Konu sen olunca şahsen ben hiç sorgulamıyorum, Saruchiiii😂 Sadece inşaallah umduğundan çok daha farklı seyreder de bu jübile mübile durumundan vazgeçersin '-' Mekan açılınca haber et onegai, çekirdeğimizi kolamızı alıp gelelim😂 Ganbatteeee~ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ "insanı hoş gösteren de boş gösteren de dilidir". | |
| |
| | #9 |
| IRC dünyasına bir faydanız olsun istiyorsanız her şeyi bırakmayı tercih edebilirsiniz. Sizin gibi birinin bu aleme başka faydası olmaz.
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |